Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Tízezer gyermek karácsonya

A Baptista Szeretetszolgálat idén is meghirdeti rendkívül rokonszenves akcióját, amely tavaly "cipősdoboz-akció" néven lett ismert. Emlékeztetőül a lényeg: tölts meg egy cipősdobozt olyan ajándékokkal, melyeknek tudod, hogy gyerekként te is örültél volna. A szeretetszolgálat eljuttatja azokhoz, akik idén sem számíthatnak mástól ajándékra, csak Tőlünk.

A 2006-os cipősdoboz akció óta is eltelt közel egy év, s az akkor megajándékozott gyerekek egy évvel idősebbek lettek, de még mindig gyerekek. És idén talán ugyanúgy nincs esélyük arra, hogy díszes papírba csomagolt, szalaggal átkötött ajándék várja őket a karácsonyfa alatt, talán még karácsonyfájuk sem lesz.

A Baptista Szeretetszolgálat idén újra meghirdeti jótékonysági akcióját a "Tízezer gyermek karácsonyát" és az Ön csomagját is várja. Ebben az évben néhány változást is tervezünk a csomagokkal kapcsolatban. Bővülni fog pl. a cipősdoboz begyűjtő helyek száma, a megyében jelenleg Győrben és Sopronban tudjuk leadni az ajándékokat:

Győr-Moson-Sopron Megye

Győr
Név: Baptista Szeretetszolgálat Irodája, Thurzó Csaba, Tel.: 20/886-1514, 20/886-1545 Cím: 9000 Győr, Bisinger sétány 6., valamint dec. 10-16-ig Széchenyi téri pavilonnál, 10-18 óra között Ügyelet: szerda 9-14 

Sopron Név: Varga László Ottó, Tel.: 20/886-0825, Cím: 9400 Sopron, Bárka baptista gyülekezet, II. Rákóczi Ferenc u. 41. Ügyelet: kedd, csütörtök, vasárnap: 9-11, szerda, péntek: 16-18

Idén szeretnék az ország összes oktatási intézményét is bevonni akcióba!

Ezért arra ösztönözzük az iskoláskorúakat, hogy gondoljanak társaikra, azokra, akiket nem vár semmilyen ajándék, és osztályonként állítsanak össze legalább három csomagot. Bízunk abban, hogy a lehető legtöbb iskolai osztály fogja komolyan venni felhívásunkat! De nem csak a gyerekeket, a felnőtteket is bátorítjuk a csatlakozásra.

Beindul az online adakozást azoknak, akik nem érnek rá játékok után szaladgálni és csomagolni, viszont támogatni szeretnék az akciót. Fórum is indul azért, hogy meg lehessen vitatni a csomagolással, célba juttatással kapcsolatos ügyes-bajos dolgokat. Minden változást a www.ciposdoboz.hu weboldalon teszünk majd közzé, de ha mégis maradna megválaszolatlan kérdése, jelezze november közepétől információs telefonszámon, vagy a ciposdoboz@hbaid.org e-mail címen.

Ne feledje: idén is lesz Karácsony. Önön is múlik, hány gyermek arcára kerül majd mosoly!   www.ciposdoboz.hu

Olvasóink írták

  • 1. Szabóné Polczer Daniella 2007. november 30. 09:45
    „Nagyon jó ötletnek tartom ezt a formáját az adománygyűjtésnek. A kislányom révén hallottam erről az Apor Vilmos Isk. elsős tanulója. A lányom nagyon boldogan és az egész családot megmozgatóan pakolta össze megunt játékait, meleg ruháit és kedvenc édességét, hogy a vele egykorú kislánynak aki nehéz körülmények között él örömet szerezzen. Bolgodság volt látni és megható. Természetesen mi is szülők támogattuk és segítettünk a csomag tartalmas megtöltésében. Boldog Karácsonyt Mindenkinek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A holding olcsóbb díjakat hoz?

Győr - A városi cégek összevonása holdingba olcsóbb közszolgáltatásokat eredményez – állította… Tovább olvasom