Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Tizenkét pályázót tüntettek ki Győrben - fotók

A PÁGISZ adott otthont 2012. december 3-án Győrben egy prominens díjátadó ünnepségnek.
A Komolyzenei Művészeti Irodalmi Művészeti és Tudományos Alkotói Díjak Odaítélésével Foglalkozó Kuratóriumának elnöksége több győri képzőművésszel együtt tizenkét pályázót tüntetett ki "Szabadi Zoltán Művészeti Oklevéllel".

A kuratóriumhoz beérkezett pályázati alkotások magas, művészeti színvonalról tanúskodtak, amit ámulatba ejtő eszmei értékkel jutalmazott a T. zsűri és szakbizottság, amelyet származási okiratban is rögzítettek.

Tizenkét pályázót tüntetettek ki Győrben - fotók

A KIT-DOFK kuratóriumát Tóth Béla Miklós és Peresztegi Sándor képviselte a rendezvényen.

A díjazott képzőművészek között a győri Bejer Valéria, a kapuvári Benedek Andrea, a gönyűi Faragó Zsóka, a győri Kőházi Adrienn, a fertőszéplaki Locsmándi Bettina, a győri Malancsin Fruzsina, a győri Csontos Judith festőművészeket, Barth Krisztián győri grafikusművészt, Csendes Péter győri grafikus- és festőművészt, Tóth Gábriel festő-, grafikus- és faszobrász győri művészt ás Ivancsik Pétert Szlovákiából érkezett fotóművészt köszönthettük.

Az ünnepség sikeréhez Sej Edit harmonika művésztanár és partnere zenéjével, Kecskés Rózsa saját versének előadásával és Olasz Valéria 2012-ben megjelent verseskötetének bemutatásával járult hozzá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy órás parlamenti vita Szigetközről - Fotók

A parlament jövő héten hoz döntést a szigetközi Öreg-Duna és győri Mosoni-Duna vízgazdálkodási kérdéseinek megvitatása érdekében indult népi kezdeményezésről. Tovább olvasom