Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Tizenhat új parkoló

Győr - Adyvárosban, a Szigethy Attila út 99–109. számú társasház mögötti szervizút mellett 260 négyzetméteren 16 gépkocsiparkolót alakított ki a kommunális szolgáltató.

Mindezt bruttó 3 millió forint értékben – értesítette szerkesztőségünket Herkely Ákos, a 4. sz. választókörzet önkormányzati képviselője. A területen kiemelt szegélykövekkel határoltan zöld pihenőszigeteket is kialakítottak és padokat is kihelyeztek. Az útszakaszt egyirányúvá változtatták, ezt táblákkal jelzik.

Olvasóink írták

 • 2. nasi12 2010. január 03. 00:05
  „Tisztelt sky630331!
  Én két dolgot javasolnék, megoldásként.
  Cseréljen lakást valamelyik Adivárosival, és akkor ön is élvezheti annak minden előnyét, és némi kellemetlen hátrányát is.
  A másik javaslatom, hogy azokat a közhivatalokat, amelyeket naponta sok ezer vidéki ember kénytelen meglátogatni, telepítsék ki, pl. az ETO Parkba, ahol korlátlan parkírozási lehetőség áll rendelkezésre.
  Mégis csak felháborító dolog, hogy a szerencsétlen ügyeit intéző embereken egész sarcoló iparágak élősködnek, hiszen kénytelen kifizetni a nem csekély parkolási díjat, majd a hosszú hivatali várakozás miatt lejáró tikettekre a tetemes büntetéseket.
  A kerékbilincselés és kocsi legális eltulajdonításáról (elszállításáról) most nem is szeretnék beszélni.
  Ezt az ügyet kellene mozgatni a tisztelt belvárosi autótulajdonosoknak, így a sky630331-nak is, és akkor a belváros is fellélegezhetne végre, és a Győriek is visszakaphatnák végre szeretett városukat!”
 • 1. sky630331 2010. január 01. 18:36
  „Herkely Ákos!!!! Szóljál, hogy a belvárosban is lehessen parkolni és Én se fizessek, mint kedves autós társaim, mert a város az város ugyi????
  Három milla. ..... gyerek vagy, én meg kerülgetem a lakóhelyem előtt aki pont itt parkol, de semmi köze a lakásomhoz.
  Taps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzés a halálba: személyautó és kisteherautó ütközött Győrben

Egy ember meghalt, kettő megsérült amikor személyautó és egy zárt kisteherautó ütközött Győrben. Fotókkal. Tovább olvasom