Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Tíz ülést tervez 2011-re a megyei képviselőtestület

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés Szervezeti és Működési Szabályzata (SZMSZ) alapján a testület következő évi munkatervét az előző év decemberi ülésén fogadja el.

A megyei képviselőtestület 2010 decemberi ülésén elfogadott munkaterve szerint 2011-ben 10 ülés lesz, ebből 7 "rendes" testületi ülés és 3 alkalommal (március, augusztus, október hónapban) ünnepi ülés. A munkaterv tervezetének összeállításához dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke a megyei közgyűlés tagjaitól, a bizottságok kültagjaitól, a megyei főjegyzőtől, a megyei rendőr-főkapitánytól és a megyei önkormányzat fenntartásában működő intézmények vezetőitől kért javaslatokat.

A beérkezett javaslatok közül elsődleges szempontként kellett figyelembe venni azon kötelezően megtárgyalandó témákat, amelyeket jogszabályok, illetve a közgyűlés korábbi döntései kötelezően írnak elő. A megyei képviselőtestület - az elfogadott munkaterv szerint - február 18-án ül össze először, ekkor kerül sor a 2011. évi megyei költségvetési rendelet-tervezet első fordulós tárgyalására is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késnek a vonatok a Budapest-Győr vonalon

Két helyen is műszaki hiba történt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, emiatt késnek a vonatok. Tovább olvasom