Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Tíz év, négyezer nyelvvizsga

Győr–Budapest - Két megyénkbeli vállalkozás vehetett át idén különböző elismeréseket a Nemzeti Minőségi Díj átadóünnepségén: a győri Hatos és Társa Nyelviskola és a dunakiliti Veritas Csatlakozástechnikai Kft.
A Parlamentben adta át Kiss Péter kancelláriaminiszter nemrégiben a Nemzeti Minőségi Díjakat és a szervezetek versenyképességének javítását célzó tevékenységet elismerő díjakat. Az „Elkötelezettség a kiválóságért" oklevelet és az „Út a kiválóság felé" díjat vehette át a Hatos és Társa Nyelviskola, az „Elismerés a kiválóságért" oklevelet a Veritas Csatlakozástechnikai Kft.

– Nyelviskolánk tavaly ünnepelte alapításának tizedik évfordulóját. A jubileumi hónap megrendezésével akkor elnyertük az Európai Nyelvi Díjat. Mindig nagy hangsúlyt fektettünk nyelvtanáraink továbbképzésére. Az elmúlt években három regionális nyelvtanítási konferenciát szerveztünk, legutóbb idén májusban a Lifelong Learning felnőttképzési konferenciát – mondta Hatos Hajnalka ügyvezető igazgató.

A Nemzeti Minőségi Díj átadóünnepségén díjazottak a Parlamentben, középen Hatos Hajnalka.
A Nemzeti Minőségi Díj átadóünnepségén díjazottak a Parlamentben, középen Hatos Hajnalka.


Sikereiket az is mutatja, hogy 2002 és 2007 között több nyelvvizsgarendszer vizsgáztatási jogát szerezték meg
és nagy sikerrel bonyolítják a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola nyelvvizsgáit.

Lakossági és céges nyelvi kurzusaikon az elmúlt években csaknem négyezer hallgató tanult általános és üzleti nyelvet, tett sikeres nyelvvizsgát. A nyelviskola ötvenegy környékbeli céggel áll kapcsolatban, végzi jelenleg is munkatársaik hatékony nyelvoktatását.

Olvasóink írták

  • 2. hunenkonig 2008. augusztus 02. 15:12
    „Nagyon szép, kár, hogy semmit nem ér.”
  • 1. Maximilián 2008. július 31. 12:32
    „Vocational Academy sokkal, de sokkal eredményesebb és hatékonyabb, mint a Hatos nyelviskola! Miért nem tudósítanak arról is? A műbotrányokról írnak, ugyanakkor a kunszigeti gyerekek sikereiről is jó lenne olvasni már végre!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Turizmus: a rossz idő sem ártott

Győr-Moson-Sopron - Nem esett vissza jelentősen a turizmus a megye közkedvelt településein, rosszul… Tovább olvasom