Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Tisztújítás az LMP-nél

A Lehet Más a Politika Győr-Moson-Sopron megyei szervezete megtartotta tisztújító közgyűlését – tájékoztatott a párt vasárnapi közleményében.

A tagok egy évre megválasztották a megyei szervezet választmányát, melynek tagjai Erky Tamás, Horváth Bertold és Partizer Gergő.

Az LMP Országos Politikai Tanácsába a szervezet Borbély Tamást delegálta, póttagnak pedig Erky Tamást jelölték meg. A párt megyei koordinátorának ismét Partizer Gergőt szavazta meg a közgyűlés.

Olvasóink írták

 • 14. kőmarad 2010. július 17. 14:32
  „A Gödörben a minap az egyik LMP-s országgyűlési képviselő invitált valakit ebédre, amit majd jól elszámolnak frakcióköltségnek - számolt be róla a fent és lent blog. Ezt közöljük Scheiring Gábor mosakodó válaszával együtt.

  Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer András sötét öltönye némileg kirívott a nyári lazaságból.

  A pultnál Scheiring Gábor képviselő úr állt mellém, és rendelés közben a telefonján mintegy hatvan decibeles hangerővel haverozós (csajozós?) beszélgetést abszolvált: "Oké, oké, rendben, akkor gyertek át holnap a Kossuth térre, ott találkozunk, elmegyünk egy jót ebédelni, aztán elszámoljuk frakcióköltségnek" - nevetett is hozzá cinkosan, majd lerakta a telefont, és rájött, hogy hol van. Aggodalmasan körülnézett, meglepett tekintetemre szemlesütéssel válaszolt, majd gyorsan elhúzott az italával.

  Srácok, nem akarom azt mondani, hogy milyen gyorsan beletanultatok a parlamenti életbe - épp ellenkezőleg, úgy tűnik, lehet még mit tanulni: remélem, egy frakciótárssal telefonált Scheiring úr, vagy valami civil szerveződés prominensével, akiket képviselni kíván a párt, de könyörgöm, ne harminc ember füle hallatára ordibáljon így a nép pénzéről, mert ha így folytatja, állandóan magyarázkodásra fog kényszerülni, és az embereknek az lesz a benyomása, hogy mégsem lehet.”
 • 13. Tabornok 2010. július 09. 11:51
  „"Sagittarius 2010.07.05. 19:53 "
  Igazad van! Te egy igaz magyar vagy. Mindig más a hibás, ugye? A mi politikusaink nem tehetnek semmiről, sőt ott sem voltak, ott sincsenek. Miért?”
 • 12. Geri89 2010. július 05. 20:22
  „Sagittarius!

  Én jót feltételezek mindenkiről aki még nem játszotta el a hitelét (LMP nem játszotta el) és nem vádlom meg semmivel ha nincs rá bizonyitékom.
  Egy év múlva szivesen beszélgetek veled és majd meglátjuk :)”
 • 11. Sagittarius 2010. július 05. 19:53
  „8. Typhon 2010.07.05. 14:27
  "Cionista nagytőke. Ez meg mi? Valami kurucos szófordulat?"

  Áááá, dehogy, csak sima nyilas duma! Tudod "sagittarius" = "nyilas". Mint a csillagkép, vagy a horoszkóp.
  Így az én dumám egyértelműen nyilas duma!
  weheheheheheeee....

  Azt hogy mi a cionista nagytőke, azt pedig ha van hiteled, kölcsönöd, vásároltál már multinál, dolgoztál multinak, szintén tudhatod! Ez az ami az országot, és a világot nyomorba, válságba, háborúba döntötte, dönti, és dönteni fogja!”
 • 10. Sagittarius 2010. július 05. 19:45
  „9. Geri89 2010.07.05. 15:48
  "Azt hiszel amit akarsz, de ne terjesz hülyeséget, vagy legalább támaszd alá."

  Naon vicces vagy! Támaszd alá Te a prekoncepciódat, valami jó vastag gerendával, mert rád szakad! :-)) Demokrácia van, azt gondolsz, hiszel, és mondasz amit akarsz, de én is! Így viszont én inkább maradok az összeesküvéselméletem mellett. (ez már bizonyított) Mentsd el ezeket a hsz.-okat, aztán majd úgy 1 év múlva megvitatjuk, ki volt a naívabb.”
 • 9. Geri89 2010. július 05. 15:48
  „Sagittarius!

  "Úgy is tudod, de ha még sem, majd megtudod!" Na ezzel aztán jól alátámasztottad :)
  De igazából én tudom :), nincs szdsz-es tagjuk és nem is lesz :)
  és azt is tudom hogy csak fröcsögni próbálasz, de elég hiteltelenül megy.
  Azt hiszel amit akarsz, de ne terjesz hülyeséget, vagy legalább támaszd alá.”
 • 8. Typhon 2010. július 05. 14:27
  „"Ugye Te sem gondolod, hogy az ESZDÉESZ (globális cionista nagytőke) nyomtalanúl, és örökre eltűnt a Magyar politikai palettáról. "
  Már ne is haragudj, de az ott van minden pártban, főleg a nagy pártokban mármint a nagytőke. Egyébként nézz körül más pártokban, mindenhol vannak volt szdszesek, mint ahogy fideszesek,mszpsek. Nem tudom mi bajod van, az szdszel, az is olyan párt mint a többi, sem jobb sem rosszabb.
  Cionista nagytőke. Ez meg mi? Valami kurucos szófordulat?”
 • 7. Sagittarius 2010. július 05. 13:58
  „5. Typhon 2010.07.05. 13:01

  Jah, összeesküvéselmélet. Sajnos eddig még minden "összeesküvéselméleti" koncepció valóra vált.
  Emlékeztető: "dübörög a gazdaság, nagy a jólét" , "nem lesz gázáremelés" "nincsenek csontvázak", " Mindent a törvényeknek megfelelően tettem . -jelentette ki minden egyes szoclib politikus, akik most a börtönválogatottat erősítik" ...stb.
  Minden alkalommal hasonló módon próbálták elterelni, és összeesküvéselméletre fogva elmaszatolni a kiborúlt "bili" tartalmát.
  Dolgozz rajta csak nyugodtan Te is, de ne várd tőlem, hogy ennyi év után fikarcnyi hitelt is adjak a próbálkozásodnak.
  Azt "aláírom", hogy jelenleg még az LMP nem egyenlő az ESZDÉESSZ-el, de nem adok 1 évet, és fúrcsa átváltozásnak leszünk tanúi. Ugye Te sem gondolod, hogy az ESZDÉESZ (globális cionista nagytőke) nyomtalanúl, és örökre eltűnt a Magyar politikai palettáról. Ebből kifolyólag, viszont csak egyetlen párt van amely erre a feladatra "méltó", és ez az LMP.”
 • 6. Typhon 2010. július 05. 13:04
  „háté!
  Te tag vagy ott? Ott voltál és láttad hányan vannak ott? Akkor mesélhetnél a részletekről, kíváncsi lennék. És, légyszi hagyjuk most a purimot,a menórát meg a többit jó?”
 • 5. Typhon 2010. július 05. 13:01
  „Sagittarius!

  Nem értem, mi bajod az LMP-vel. Ők legalább dolgoznak.
  Mit lehet megtudni? Valami titkos információd van? Remélem nem az összeesküvés oldalakról szerzed az információidat, mert ott minden csak feltételezés. HA valóban itt van az új SZDSZ, akkor illik azt valamivel alátámasztani. Tudsz te ilyet? HA nem akkor ugyanott vagyunk, hogy a fideszt izraelből pénzelik, vagy hogy a jobbikban a putyin emberei vannak :)”
 • 4. Sagittarius 2010. július 05. 12:36
  „3. Geri89 2010.07.05. 11:31

  Úgy is tudod, de ha még sem, majd megtudod!”
 • 3. Geri89 2010. július 05. 11:31
  „Sagittarius!
  Mitől lenne ESZDÉESSZ-esek visszaszivárgatása a közéletbe? Valami konkrét példa, bizonyíték?”
 • 2. Sagittarius 2010. július 04. 19:50
  „Hurráááááá! Csak nem elkezdődött az ESZDÉESSZ-esek visszaszivárgatása a közéletbe?!”
 • 1. háté 2010. július 04. 15:07
  „szavazta meg a közgyűlés---azért muris lehet, pár embert közgyűlésnek nevezni.
  Miért is vannak ezek?---0000”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diplomaátadás az Apáczai Karon - Galéria

Mintegy száz tanító, emberi erőforrás tanácsadó és szociálpedagógus vehette át diplomáját a… Tovább olvasom