Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Tisztújítás a győri Jobbikban

Takács Krisztiánt választották elnökké, a párt megyei közgyűlési képviselőjét, a győri 02-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltjét.

˝A Jobbik Győri Szervezete a hétvégén tisztújítást tartott. A tisztújítás eredményeként elnökké választották Takács Krisztián történészt, a párt megyei közgyűlési képviselőjét és egyben a győri 02-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltjét. Alelnökök lettek Peres Ádám és Kun István.

Takács Krisztián a következő időszak legfontosabb feladatainak az országgyűlési, az Európa Parlamenti, valamint az őszi önkormányzati választásokon való minél jobb szereplést nevezte meg.

A Jobbik Győri Szervezete új irodájában, a Tarcsay Vilmos u. 22. szám alatt várja a kedves érdeklődőket minden hétfőn és szerdán 14-től 18 óráig. Állandó kitelepülésen pedig minden pénteken 13-tól 17 óráig a Baross úton csónakos szobornál, valamint minden szombaton a vásárcsarnoknál reggel 7-től 11 óráig˝ - olvasható a Jobbik Győri Szervezetének közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Spar és a Tesco sem számít fel díjat bankkártyás fizetéskor

Az áruházak a törvényi szabályozás szerint sem terhelhetik vásárlóikra a bankkártyás fizetés utáni bankközi jutalékterhelését. Szavazás. Tovább olvasom