Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Tinik fotókon - Lányok villanófényben - Galéria

Gyönyörű lányokat fotózott Magyarósi Péter, köztük Stefanits Franciskát, aki Szépek Szépe versenyen a kisalfold.hu arca lett.

Megnyílt Magyarósi Péter fotóművész Tinik című kiállítása a győri Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ aulájában. A kiállítást Dániel István, a Győri fotóklub elnöke nyitotta meg.

A tárlat november 5-ig tekinthető meg naponta 9–18 óra között, hétvégén is.

"A körülöttem lévő tárgyak közül a legfontosabb számomra a fényképezőgép.

Óvodás koromban sokat rajzoltam bal kézzel. Az iskola kezdetekor át kellett térni a jobb kéz használatára, s evvel elvesztettem a rajzban megnyilvánuló tehetségemet. Jobb kézzel már nem sikerült...

Tinik - Magyarósi Péter kiállítása - Fotó: Szük Ödön

A fényképezőgéppel viszont nincsenek ilyen problémáim. Önmegvalósításra tökéletes lehetőség mindenki számára. Az elmúlt 5–6 évben kiállítások sorát rendeztem Győrben. Mindenki szakosodik valamilyen témára, nekem van kettő is. A női szépség és lélek – mely megfoghatatlan, csak kísérleteket lehet tenni a bemutatására – mellett tájak, városok, országok és lakóik szerepelnek képeimen és kiállításaimon. Az egyik kiállításom emlékkönyvébe valaki beírta: „A tehetséget fentről kapja az ember. Ha viszont megkapta, akkor végig kell menni az úton."

Nagy örömmel és kedvvel végzem ezt a „rám testált feladatot". Remélem, hogy van/lesz még a tarsolyomban ötlet, elképzelés a továbbiakban is, melyekkel néhány percre el tudom varázsolni a tárlatlátogatókat és nem utolsó sorban magamat is" -  vallja Magyarósi Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Presztízs-díj másként

Nyolc évvel ezelőtt hirdették meg – a Kisalföld ötletéből kiindulva – a megye… Tovább olvasom