Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Tető alá hozzák az orvosi rendelőt

Már állnak a győrasszonyfai orvosi rendelő falai, a szerződés szerint a munkálatok május 31-ig fejeződnek be.

A kivitelezés jól halad, valószínűleg sikerül tartani a határidőt.

Mint arról már korábban is számot adtunk: új orvosi rendelő épül Győrasszonyfán. Az uniós támogatással 62 millió forintból megvalósuló beruházás a tarjánpusztai lakosokkal együtt csaknem ezer ember egészségügyi ellátását biztosítja, s így a jövő szeptemberre elkészülő, pannonhalmi járóbeteg-központ mellett a térség egészségügyi ellátásában mérföldkövet jelent.

Az új, összesen 197 négyzetméteres orvosi rendelővel az önkormányzat célja, hogy megerősítse a győrasszonyfai és környékbeli lakosság számára a háziorvosi, védőnői, iskolaorvosi, illetve házi segítségnyújtásra vonatkozó szolgálatok szolgáltató szerepét, s jelentős mértékben javítsa azok minőségét. A beruházás csaknem 62 millió forintos költségéhez a regionális fejlesztési tanács 52,6 millió forintos uniós támogatással, míg a település önkormányzata 9,36 millió forint saját résszel járult hozzá.

A szerződés szerint 2010. május 31-én fejeződnek be a munkálatok, s mint megtudtuk, a kivitelezés jól halad, a határidő tartható. Jelenleg állnak a falak, néhány napja már a födémszerkezetet építették az új rendelőn.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tolvaj csak a gyümölcsöt nem szereti

A zárt tárolók sem jelentenek akadályt a besurranó tolvajoknak, akik visznek mindent, ami… Tovább olvasom