Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Testüket árulják a főiskolások!

Tandíj, lakbér, a kényelmes élet utáni sóvárgás: mindez elég ahhoz, hogy egy fiatal lány áruba bocsássa testét?

A legóvatosabb becslések szerint is közel 200 egyetemista vagy főiskolás lány prostitúcióból fizeti tandíját - írja az egyik internetes portál.  Ebből mi az igazság?

Az interneten rövid keresgélés után számos olyan hirdetést találunk, melyben magyar férfiak és nők az albérletért cserébe szexuális szolgáltatásokat kínálnak.

Például a következőkkel találkoztunk: "Kislányos testű, 19 éves, szép arcú egyetemista huncutkodna. Bújj hozzám és szeress! Nem akarsz megrontani?"  vagy mondjuk ezzel a csábítással rukkoltak elő az fiatal örömlányok: „Szeretnél kipróbálni egy csinos, szép arcú, igényes diáklányt? Én igazán szeretem és nagyon élvezem a szexet. Ha jó leszel, bármit megbeszélhetünk!"

Illusztráció.
Illusztráció.

A magukat vadmacskaként hirdető lányokat ténylegesen a kényszer csábítja a szexiparba vagy egyszerűen csak megértést, segítséget várnak?

Több győri diáklányt is próbáltunk telefonon elérni, de tízből nyolc, a második kérdésemnél (miszerit: nyilatkoznál-e név nélkül?) rögtön kinyomta a telefont...   (a másik kettőt pedig hiába hívtuk, mert többszöri próbálkozásunk után sem vette fel a telefont)

Illusztráció.
Illusztráció.


Azonban több kutatás és statisztika szerint is bátran állíthatjuk, hogy sajnos, napjainkban egyre gyakoribb az egyetemista-prostitúció, aminek fő oka az, hogy a diákok minden alkalmat megragadnak a pénzszerzésre. 

A rossz anyagi életkörülmények, a szülői támogatás hiánya, az alacsony ösztöndíjak és a gyenge szociális támogatási rendszer ugyanúgy felelőssé tehetők ezért, mint a gyors pénzkereseti lehetőség csábító ígérete.

Ám mindkettő nagyon veszélyes a lányokra nézve, mivel a diploma megszerzése után könnyen beleragadhatnak ebbe - a hazai törvények miatt különböző árulkodó fedőnevekkel körülírt - munkakörbe. Vannak, akiknek sikerül mégis időben abbahagyniuk, de a prostitúció a legtöbbször nem ereszt: a bérnőstények vagy szextündérek (így nevezik őket azokon az internetes fórumokon, ahol a kuncsaftok kendőzetlenül véleményezhetik a hölgyek munkáját) az egyetem elvégzése után sokszor nehezen találnak végzettségüknek megfelelő rendes állást, ha ez mégis sikerült, azonnal jön a keserű felismerés, hogy a napi robot embertelen, a fizetés pedig kiábrándítóan kevés. Ahhoz tehát, hogy az albérlet díját és az egyre dráguló számlákat továbbra is fizetni tudják, ezek a lányok az esetek többségében inkább visszatérnek a korábbi foglalkozásukhoz.

Illusztráció.
Illusztráció.

A prostituálódó diákok másik csoportját azok a lányok alkotják, akiknek nincsenek megélhetési gondjaik, és tisztában vannak testük "piaci" értékével, amit egy magasabb életszínvonalért cserébe nem átallnak áruba bocsátani. Ezek a lányok a különböző erotikus masszázsokból és escortmunkákból befolyó nagyobb összegeket (amelyek alkalmanként tizenötezer forinttól több százezerig is terjedhetnek) éppen ezért leginkább drága ruhákra, ékszerekre, külföldi luxusutazásokra vagy menő gépkocsira költik.

A legnépszerűbb alkalmi társkereső portálokon sok olyan lány hirdet fényképpel, akik valamelyik felsőoktatási intézményben tanulnak, legalábbis erre utal, hogy bevallásuk szerint több nyelven is folyékonyan beszélnek. Szép számmal akadnak olyan hirdetések is, amely kifejezetten a diáklányokat kedvelőket célozza meg.  

... de a pénzkeresésnek tényleg ez lenne a módja?

Szex az albérletért

 Nagy botrányt kavart az a néhány hónapja Franciaországban megjelent könyv, melyben egy egyetemista lány bevallja: prostituálódott, csak hogy ki tudja fizetni albérletét. Magazinunk arra volt kíváncsi, mi a helyzet Magyarországon. Egy 19 éves francia egyetemista lány órái után telefonos kisasszonyként dolgozott, azonban sem az ő, sem a fizikai munkát végző szülei keresete nem volt elég arra, hogy az albérletét kifizesse. A kollégiumba viszont nem vették fel, hiszen szülei munkaviszonyban álltak. A lány végül szexuális szolgáltatásokat kényszerült nyújtani annak érdekében, hogy fedél legyen a feje fölött. Drága tanulmányaim - Mes chéres etudes címmel megjelent könyvében azonban nemcsak saját helyzetére kívánta felhívni a figyelmet; a lakásválsággal küzdő Franciaországban ugyanis a becslések szerint csaknem 40.000 egyetemista él abból, hogy alkalmi prostituáltként dolgozik. A botránykönyv óta egy újabb kiadvány is megjelent, melyben már számos lány vall arról, mit is kell nyújtani a hónapos szobáért. A jelenség, bár leginkább Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban tapasztalható, természetesen nem nyugat-európai sajátosság.

Olvasóink írták

88 hozzászólás
 • 88. Tundermacko 2008. november 01. 12:33
  „Nekem a fősulin a csoporttársaim takarítani jártak.Kerestek is vele és senki nem nézte le ezért őket.Így is lehet nem?”
 • 87. ZalaPenge 2008. október 30. 08:45
  „Slota híve.

  Te elvagy tájolodva. Magyar lány soha nem fog szlovák csávohoz hozzámenni. Hiszen Győrbe rengeteg szlovák lány megy férjhez és jönnek ide azorakozni meg lakni.
  Kint a Szlovák szorakozoheleken a magyar fiukra ragadnak a szlovák lányok.”
 • 86. Góg és Magóg... 2008. október 30. 00:05
  „85.!
  Ugye Te sem gondolod komolyan amit írtál? Ha ugyan érted, amire gondolok....”
 • 85. Slota híve 2008. október 29. 17:37
  „Slovakiaban a sok madar egyetemista lány mind rapid modon SLOVAK fiut akar!Gyerekeik mar Slovakok!
  Malina Hedvig is SLOVAK van neki férje.
  A SLOVAK lányok visont SLOVAKHOZ mennek ferjhez,akik inteligenshek!”
 • 84. Nőbarát 2008. október 28. 22:15
  „Mikor és hol lesz a következő előadás?”
 • 83. Diploma???? 2008. október 28. 19:10
  „Tjű, tetszettek látni a ma esti híradsban a zalaegerszegi tanárnőt, aki sztriptízszámot vágott le a diákok előtt....????
  Hát....ennyit a tanári diplomáról.....”
 • 82. Nyalóka 2008. október 28. 13:38
  „Natti Te fiú vagy!
  Olyan édesen adod....., hogy majdnem hiteles!”
 • 81. Dikóca 2008. október 28. 08:22
  „Natti!
  leendő diplomásként olyan a szád mint egy emésztőgödör... inkább mosd ki és azután kommentelj kérlek. a sok mocsok úgy látszik nehezen kopik le róla.
  és rohadt nagy szégyen hogy egy leendő diplomás ilyen stílusban beszél mint te. bár gondolom nem a jogi karon tanulsz. további jó dugást...

  a keretlétszám felezésével mélyen egyetértek. a francnak kell az országnak ennyi szocmunkás, bölcsész meg ügyész, tök felesleges! ácsokat, ápolókat ötvösöket, cipészeket kérünk! és ha megdolgozik érte, meg is becsüljük!”
 • 80. Hades 2008. október 28. 00:00
  „Natti!

  En nem vagyok meg fater de ha jo csaj vagy fizetek a szolgaltatasert. Va n rolad kep valahol? :)”
 • 79. Natti 2008. október 27. 14:45
  „77-nek:
  Fizetőképes keresletre gondoltál, ugye édes!
  Látod, ezért kell a diploma.”
 • 78. Styx folyó komposa 2008. október 27. 13:50
  „Ki mondta, hogy a legősibb mesterséghez (nem) kell diploma?”
 • 77. Nattinak 2008. október 27. 12:49
  „Ha ennyire szereted, lehet, hogy te vagy a mindenki közös Kedvence a harmadikon? Ugyanis mi is szeretjük, de nem igazán szeretünk érte fizetni!
  Így nem is gerjesztjük a fizetőképes kínálatot!!!”
 • 76. Diploma?? 2008. október 27. 12:39
  „Kell ennyi diplomás Magyarországon? Mert úgy tűnik, hogy kis hazánk lassan a diplomás k__-ák hazája lesz!! Szerintem a takarítónőnek, a leendő londoni felszolgálónak és a prostinak teljesen felesleges egyetemre járnia, ugyanis ezt adófizetői pénzből MI finanszírozzuk!!
  Felezni kell a felvételi keretlétszámot és kész!!”
 • 75. Natti 2008. október 27. 11:10
  „És akkor mi van?
  Dugni szeretek, a fateroknak meg megér egy huszast.
  Van közöd?”
 • 74. Dikoca 2008. október 26. 10:04
  „az a fura, hogy ezen valaki meglepődik. én szintén egyetemista vagyok tehát elhihetitek hogy nem a levegőbe beszélek, tudom milyen érzés az ha valaki nem tudja kifizetni meg a kollégiumot is, mert egyszerűen a szülei nem tudják biztosítani, nincs miből, pedig nekik is 3 állásuk van. nekem is van jópár alkalmi munkám, elég durva dolog, pláne hogy nem ritka az ilyesmi...
  manapság az egyetem a gazdagok kiváltsága lett ismét.
  és a jól tanulásnak sincs meg a haszna, konkrétumként tudom állítani: az orvosi egyetemen a 4,7-es átlagért egy diák 16000ft ösztöndíjat kap. hát kösz. és ezt az átlagot a diákok 2%-a érte el. és a többiek?”
 • 73. jenő 2008. október 26. 09:25
  „Hozzám is beköltözhet 3-4 klassz kis diáklány! Mindig van nekik hely!!!”
 • 72. drHannibalLecter2 2008. október 26. 08:33
  „3 szobás, földszinti Móvári lakásomat megosztanám egy diáklánnyal.”
 • 71. kiváncsi77 2008. október 25. 23:17
  „Szerintem a sok km-es lányok is olyanok,mint a sok km-es autók.Többet ér az a nő,aki kevés férfival volt.Van ilyen még?”
 • 70. romero00001 2008. október 25. 23:04
  „Igy mindenki jóljár. Nekik megvan a pénzük és még lehet jól is szórakoznak...”
 • 69. Tabornok 2008. október 25. 22:26
  „"fújjjjj 2008.10.25. 08:38
  Marha okos itt mindenki. Úgy látszik még nem volt tripperetek! Nekem már volt! Mocskos qrvák!!!!!!!!!"

  Aki nem használ óvszert az így jár. Mocskos kurvákhoz pedig a hozzájuk illők járnak! Ha egy kicsit több eszed lenne, nem mentél volna hozzájuk, tehát TE nem vagy okos.”
88 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem KRESZ-tábla a lefestett tábla

Győr-Moson-Sopron - Divatos heccé kezd válni az országban, a megyében a közlekedési táblák… Tovább olvasom