Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Térségi konzultációk - szerdán Győrött tartják az utolsó térségi egyeztetést

A Városháza dísztermében kerül sor a jelen munkafázis utolsó térségi konzultációjára.

Miután a készülő megyei területfejlesztési koncepció javaslattevő fázisát a készítők a megyei jogú városok és a megyei városok vezetőivel, szakmai képviselőivel ismertették és megvitatták, a szakmai konzultációs terv szerint térségi egyeztető fórumokra került, kerül sor.

A hétfői napon Fertőszentmiklóson és Beledben tartották meg ezeket a rendezvényeket, ma, kedden délelőtt a mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatalba várták az érintetteket és az érdeklődőket.

Szerda délután 14.00 órától Győrött, a Városháza dísztermében kerül sor a jelen munkafázis utolsó térségi konzultációjára, a Győr környéki egyeztető fórumra. A szervezők természetesen erre is várnak minden érdeklődőt, hiszen a fórum nyilvános.

Házigazda Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke és prof. dr. Rechnitzer János, a megyei területfejlesztési koncepció kidolgozását végző szakmai csapat vezetője.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjazzák a szép környezetet Győrben - jelentkezési lap

A győri önkormányzat ismét meghirdeti ˝Szép környezet, jó közérzet˝ című versenyét a város családi házainak és társasházainak lakói számára. Tovább olvasom