Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Térképen mutatjuk, melyik új győri utcákban kell fizetni a parkolásért jövőre

2018. január 2-val kezdődően új utcaszakaszokkal bővül Győrben a fizetőparkoló-hálózat.
Parkolójegyet kell váltani a jövő évben Nádorvárosban az Eszperantó út a Kálvária utca - Zrínyi utca közötti szakaszon, a Honvéd utcában, a Kálvária utca, az Eszperantó út és a Lahner György utca között, a Kálvária utcai szervizút, a Hunyadi utca és a Lahner György utca között, a Lahner György utcában, valamint a Bem tér északi oldalán, míg Sziget városrészben a Semmelweis utca válik fizetőssé.

Az említett fizető parkolóhelyek III. övezeti díjszabással (100 Ft/óra), hétfőtől-péntekig 8 és 18 óra között csak díjfizetés ellenében, illetve érvényes parkolási bérlettel vehetők igénybe. Nádorvárosban az Eszperantó út – Vasutas utca – Honvéd utca - Kálvária utca - Lahner György utca - Bem tér - Wesselényi utca - Buda utca - Tihanyi Árpád út által határolt területen lakóhellyel rendelkezők lakossági parkolási bérletet válthatnak a bérletigénylés feltételeinek teljesítése esetén.
 
Térkép: Győr-Szol
Térkép: Győr-Szol

További változás, hogy Újvárosban a Burcsellás köz – Rába utca - Petőfi tér - Kossuth Lajos utca által határolt területen lakóhellyel rendelkezők is jogosulttá válnak lakossági parkolási bérlet váltására.
A térképet ide kattintva tekinthetik meg!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri házaspár csak kerekesszékkel tud közlekedni - Olvasóink segítettek

A győri házaspár csak kerekesszékkel tud közlekedni - Olvasóink segítettek
Végre átalakíthatják a lakást Győrben. Tovább olvasom