Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Teniszpálya helyett parkoló épül?

Győr - Továbbra is kérdéses a parkolás a megyei kórház Zrínyi utcai részénél. Az önkormányzat még vizsgálja a rendőrség szakembereivel közösen a forgalomtechnikai lehetőségeket.

Ötletdömping a kórházi parkolásért címmel írtuk meg olvasóink arra vonatkozó javaslatait, hogyan oldanák meg a megyei kórház Zrínyi utcai részénél a parkolást. A városi önkormányzat még vizsgálja a rendőrség szakembereivel közösen a forgalomtechnikai lehetőségeket. Több olvasói javaslat viszont az ÁNTSZ teniszpályájára vonatkozott, ami a közelben, a Jósika utcában található. A regionális tisztiorvosi szolgálat vezetője, dr. Paller Judit portálunknak elmondta: ahogy az állami szerveknél szokásos, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő tulajdonában van a terület, az hozhat róla döntéseket. Kezelésükbe akkor került az épületük melletti rész, amikor arról volt szó, hogy bővítik Jósika utcai központjukat.

Jelenleg teniszpályák vannak rajta, amit a dolgozóik, a lakosok ingyenesen használhatnak. Eddig az ÁNTSZ-nek senki nem jelezte a parkolóvá alakítási szándékot. A tiszti főorvos szerint, ha van ilyen önkormányzati igény, rajtuk keresztül lehet megkeresni a vagyonkezelőt. Megjegyezte: ez a terület jelenleg a rendezési terv szerint intézményi besorolású, ilyen célra lehet használni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkavállalókat várnak a Viatorba

Pannonhalma - Nagy lendülettel épül a Kosaras-dombon a bencés közösség új étterme. Az impozáns… Tovább olvasom