Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Tenisz Szávay Ágnessel, avagy győri sikerek az Értelmi Sérültek Országos Bajnokságán - fotók

A hétfős győri csapat egy aranyéremmel, egy ezüsttel és két bronz éremmel tért haza a fővárosi speciális teniszversenyről.
Mint arról portálunk beszámolt, a Győri Speciális Szakiskola öt diákja is indulhatott a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) és a Magyar Tenisz Szövetség közös rendezvényén.

Az MSOSZ tenisz szakágának vezetője Sebestyén Katától megtudtuk: "a versenyen több mint hetven értelmi sérült gyerek és felnőtt vett részt, akik elsősorban játszottak, s csak másodsorban versenyeztek egymással".

A fővárosi megmérettetésen Szávay Ágnes, korábbi profi teniszezőnő - a női világranglista egykori 13. helyezettjének a győri fiatalok a saját maguk által szőtt szőnyeget vitték ajándékba -, Várkonyi Attila és az Első Emelet frontembere, Kiki is ütőt ragadott, s teniszezett az indulókkal.


Az ajándékozás pillanatai: Szávay Ágnes szőnyeget kapott Győrből - fotó: Molnár Angéla, Szünstein Mónika

A győri csapat nem csupán jó hangulatban, de több éremmel megpakolva tért haza a kisalföldi megyeszékhelyre: a hét fős győri különítmény egy aranyérmet, két ezüstöt és egy bronz éremet szerzett a speciális teniszversenyen.

A győri éremkovácsok: Zsédely Zuzsanna 1. helyezés, Dukai Péter 3. helyezés, Mandl Ákos 3. helyezés, Ferenczi Ádám 5. helyezés, Gecse Patrik 4. helyezés.

A kisalfold.hu újságírója, Szeghalmi Balázs az ép/sérült versenyzőket egyesítő páros versenyszámban második helyezett szerzett hódmezővásárhelyi partnerével, míg a győri fiatalok felkészítő tanára, Szünstein Mónika gyógypedagógus ugyanebben a kategóriában negyedikként végzett.   


Győri sikerek az Értelmi Sérültek Országos Teniszbajnokságán

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorú titoktartás - Az autóipar csúcsvezetői Győrben üléseznek

Az Audi Hungaria Motor Kft. felügyelőbizottságának ülésére csütörtökön mindenki Győrbe érkezik, aki… Tovább olvasom