Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Teltházat várnak Szíj Melinda győrszentiváni koncertjére

Szíj Melinda első, február 26-i győrszentiváni koncertjére várhatóan 1500 jegyet tudnak eladni a szervezők.

"Az az igazság, hogy Megasztár szinte összes döntőjében figyelemmel kísértük és szurkoltunk Melindának, s már akkor nagyon megszerettük a hangját.

"Melinda a hangi tehetségével rászolgált arra, hogy újabb lehetőségeket kapjon"

Később láttam azt a riportot, amikor a győri hölgy visszament dolgozni a nagyigmándi üzembe, s elsírta magát azért, mert továbbra sem szeretne búcsút inteni a színpadnak.

Úgy gondolom, Melinda a hangi tehetségével rászolgált arra, hogy újabb lehetőségeket kapjon, s újabb lépéseket tehessen meg az énekesi karrierjében.
Ezért mindenképp meg akartuk keresni, s lehetőséget biztosítani számára a győrszentiváni Művelődési Házban.

Ezt a törekvésünket segítette az a szerencsés helyzet, hogy kapcsolatban állunk azzal a koncertszervező céggel, melyhez Melinda fellépései kerültek.

Ők kerestek meg bennünket, de hangsúlyozom, hogy mi is szerettük volna, ha elsőként nálunk lép fel Szíj Melinda" – mondta a kisalfold.hu-nak Kakuk János, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Ház igazgatóhelyettese.

"Jó hangulatban, bízakodva készül első megyei koncert fellépésére Melinda"

Arra a kérdésünkre, hogy hány rajongóra számítanak a február 26-i koncerten, Kakuk János úgy válaszolt: "bízom benne, hogy teltházas lesz a koncert, körülbelül 1500 embert várunk a csarnokba".

"Nem csupán Győrből és környékéről kerestek meg minket a jegyvásárlás miatt, de több vidéki városból is.

Szíj Melinda első önálló koncertjét egyébként színházi körülmények között rendezzük, s ülőhelyeket alakítunk ki a közönség részére.

A tervek szerint Melinda és vendégfellépője, Kökény Attila külön-külön negyvenöt perces műsorral lép a pódiumra.

Melinda produkciójában dominálni fognak a lassúbb, líraibb dalok, de erről nem szeretnék többet elárulni: maradjon meglepetés is az előadásra" - közölte Kakuk János.

"A Megasztár két döntőse már próbált is a Művelődési Házban, s bár nem akartuk az énekeseket zavarni, úgy vettem észre, hogy jó hangulatban, bízakodva készül első megyei koncert fellépésére Melinda" - tette hozzá az igazgatóhelyettes.

Melinda élvezi a próbákat

"Egy élő zenekarral fogok fellépni, ezért már most sokat próbálunk, hogy kellően felkészüljünk.

A fiatal zenészek nagyon segítőkészek, és élvezem a munkát velük, sok tanáccsal látnak el" – árulta el Szíj Melinda a Blikknek.

Ide kattintva olvashatnak bővebben arról, hogyan készül Szíj Melinda első koncertjére!Hányan mennek el egy közel teltházas koncertre Győrszentivánon?

A Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház számos olyan rendezvénynek, koncertnek adott otthont 2010-ben, mely több ezres tömeget vonzott.

Tavaly februárban a Bikini fellépésén 1200 nézőt fogadtak a szervezők, míg a júniusi napfordulókor tartott Szent Iván Éji Varázslatokon (ekkor lépett fel másodjára Demjén Ferenc Győrszentivánon a "botrányos" véget ért első előadás kárpótlásaként) és a szeptemberi Szüreti Fesztiválon 5000-6000-en vettek részt.

Az év végén a Neoton Família adott szintén jó hangulatú koncertet a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház.

"Szerencsére szinte tele van a naptárunk különböző rendezvények időpontjaival, s már most van foglalásunk decemberi eseményre is.

A kevés szabad időpontunk egyébként kis gond okozott Melinda koncertjével kapcsolatban, de végül sikerült mindenki számára jó megoldást találnunk" - tudtuk meg Kakuk Jánostól.

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. judit.101 2011. május 16. 22:03
  „Gratulálok ezúton is kedves Melinda az első hazai fellépésedhez! Fantasztikus, felemelő volt, nem is lehet szavakba önteni! Megköszönöm azt, hogy zenéddel, énekléseddel ennyit adsz nekünk, a Téged szerető, tisztelő embereknek!
  Zolyának üzenem, ha emlékeim nem csalnak, olvastam egyszer, hogy Melindának van ORI vizsgája. Szerintem sem érdemes törődnie a rosszindulatú, irígy emberekkel. Sokunknak szükségünk van arra, hogy hallgathassunk szép számaidat, örülök, hogy lemezed is megjelent, mi több, bearanyozódott! Hiszem, hogy eljön az idő, amikor platina is lesz! Nagy hiány a palettán, ez a faja minőségi művészet! Köszönet érte! Sok sikert kívánok a továbbiakban egész pályádhoz, és sok boldogságot!”
 • 28. Zeusznagyi 2011. február 20. 13:52
  „sivatag66 ! Elgépeltem a Rúzsa Magdit, de ez leeshetett volna neked is . Viszont nem engedett új beírást tenni, hogy javítsam . ......és ki ez a sivatagi róka itt ??”
 • 27. sivatag66 2011. február 20. 04:41
  „Ki ez a rémség ????????????????????????”
 • 26. Zotya13 2011. február 19. 12:35
  „Nekem semmi bajom a felfedezettekkel.
  DE !
  Kötelezném az első 5 helyezettet, hogy zenei képzettséget szerezzen!
  Ugyanis ezek csak vannak.
  Az 1. helyezettel szerződést kötnek, potom pénzért mennek fellépni.
  Mi ebben az üzlet?
  A képzett művészek, zenészek, énekesek, stb nagy gázsikért mennek el, így sokkal olcsóbb.
  Pár év és eltűnnek. Kivéve aki képzi magát!
  Most amikor mindent végzettséghez kötnek, aAkkor ez mért lenne kivétel?
  OSZK vagy ORI vizsga. Kis tanulás nem árt!”
 • 25. Driver 2011. február 19. 09:43
  „Melinda ne foglalkozz a bírálókkal, pláne ne a buta embörökkel! Az őket csak erősíti. Téged pedig gyengít! Sok sikert!”
 • 24. Optika 2011. február 19. 09:28
  „.....
  Prédikátor
  sivatag96
  Minden beíró aki nem tud tisztességesen írni ....., ez Győr megyei újság honlapja, tessék tisztelettel írni ide és most már egyszer és mindenkor befejezni Melindával kapcsolatos dolgokat.

  Melindának üzenem :Ilyen ...... gonosz emberekkel nem kell foglalkozni, a sors kiosztja nekik a büntetést érte. <moderálva....>”
 • 23. sivatag66 2011. február 19. 00:22
  „mint Rózsa Magdinál és nem tátog majd
  Ezt tőled idéztem Zeusznagyi !!!!!!
  1.nem Róza Magdi hanem Rúzsa Magdi !!!! (hehehehehehe)
  2.Ezzel a neve nincs valakivel van teli a valamikori Kisalföld !!!!
  3.Azt írok amit akarok..........”
 • 22. Zeusznagyi 2011. február 18. 22:00
  „Lehet szeretni , vagy nem szeretni valakit, de azt sosem értem , hogy ha nem szereti valaki Melindát : Minek olvassa el a cikket és szól hozzá ???
  Én számomra érdektelen emberekről nem olvasom el a cikket sem , mert nem érdekel.
  Az ilyen sivatag (vagy sekélyes) félék kiakasztanak.
  Melindában külön értékelem, hogy élő zene lesz , mint Rózsa Magdinál és nem tátog majd, jó esélye lesz , így a felszínen maradni :)”
 • 21. sivatag66 2011. február 18. 20:50
  „Optika !!!!!!!!!!!!!!
  Ez a "star" ki ????
  Aki dicséri ezt a senkit heeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssss innnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 20. Prédikátor 2011. február 18. 19:22
  „Kit érdekel ez a nő??? Nem lesz jobb az életem tőle....”
 • 19. Optika 2011. február 18. 13:47
  „Melindához:

  Egy dolgot bebizonyítottál! Nagyon mély "emberi érzések" vezérelik az életedet, egyszerűen, emberhez méltóan kívánsz élni, nem visszaélni azzal a Teremtőtől kapott adottsággal, hogy csodálatos hanggal rendelkezel. Ez a tehetséged szolgálja "önzetlenül"
  mindazokat a hallgatókat, akik szeretik az általad előadott dalokat.
  Maradj ilyen mert mi így szeretünk!!!!Nekünk Te így vagy jó!!!Így vagy szép!!! A jó érzésű magyar ember így gondolkodik, nem kellenek a " celebek" a TV-be , Téged szeretnénk sokat látni, hallgatni szép hangod.”
 • 18. Optika 2011. február 18. 13:07
  „Figyelek Mindenkit! Csak normálisan , intelligensen lehet ide írni.”
 • 17. Optika 2011. február 18. 13:05
  „Kedves fortuna54!

  Köszönöm!!!Az baj, hogy sajnos több a buta , gonosz ember mint a jó, jóindulatú.Eszük nincsen, intelligenciájuk nulla.Így hát marad a nagy hangjuk, ami nullát ér, mert semmit sem érnek el vele, saját magukat értékelik ezzel a viselkedéssel.

  Szóval Hess innen annak, aki nem tud normálisan ide írni.Egyébként meg tudjuk kik azok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 16. fortuna54 2011. február 18. 12:59
  „7-es Optika.Végre egy értelmes,kulturált hozzászóllás.Azt nem értem a kritizállók mért mindíg az elsök,a hozaszóllásaikal.Ám vettem észre ,ezek mindent,mindíg kritizálnak. Szerintem,ez valami ragájos betegség lehet.”
 • 15. Optika 2011. február 18. 12:57
  „Embertársak !

  Akik nem tudnak megfelelő hangnemnemben hozzászólni, az legyen "NÉMA LEVENTE" vagyis hallgasson.
  Sokan nem vagyunk kíváncsiak, a gonosz, leszóló hangnemre.Arra meg végképpen nem vagyunk kíváncsiak ,hogy Melindát bármilyen módon bántsák és kritizálják nem megfelelő hangnemben.

  Többi hozzászóló:

  Mankapunka
  annoban
  fióka
  Túrabarabakancs
  arrabonem
  kukumaki

  Repüljetek el innen gyorsan, senki nem kíváncsi Rátok és a többi buta rosszindulatú hozzászólásokhoz.Hess innen aki nem rendesen ír ide véleményt.”
 • 14. Mankapunka 2011. február 18. 12:42
  „Lenne DaftPunk koncert vanessa már ott is lennék. :)))”
 • 13. annobon 2011. február 18. 12:33
  „Előbb-utóbb az ún. "megasztárok" is playback-ről fognak énekelni. Csak idő kérdése...”
 • 12. vanessa 2011. február 18. 12:27
  „szép napot!akinek nem tetszik akkor hallgasson mást ,van olyan zene amit nem érteni egyáltalán,ja meg a tátogo énekesek akik csak playbakről énekelnek”
 • 11. Mankapunka 2011. február 18. 12:08
  „Jó hogy ilyen nincs Marcalvárosban!!!!!!!

  fióka Kezdhetjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg Diung disunhg v”
 • 10. annobon 2011. február 18. 12:03
  „8-hoz: "gyönyörű hangját" Bizonyos sanzon-szerű nótákban tényleg jó (nem kitűnő, csak jó). Eszenyi szavait idézve: "magyar Edith Piaf". Viszont bizonyos hangszínekben már átmegy a komolyan fülsértő kategóriába ("meg ami belefér!"). Innentől fogva - ami a hangját illeti - tizenkettő egy tucat. Ritmusérzéke meg közelít a nullához...”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TÖOSZ: Hokstok Imre lett a megyei tagozatvezető

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) fórumot tartott Győrben, amelyen a… Tovább olvasom