Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Teljesen összetört a motor - a vezetője megúszta - galéria

Bőny és Örkénypuszta között egy Peugeot gépkocsi és egy BMW típusú motor ütközött vasárnap délelőtt.

Bár a kétkerekű szinte teljesen összeroncsolódott, annak vezetője karcolásokkal megúszta a balesetet.

Motoros baleste. Fotók: Bertleff András


A gépkocsi azonban az árokba csapódott, sofőrjét a kiérkező tűzoltók szabadították ki, majd kórházba szállították.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. elihu 2010. május 20. 15:10
  „Én meg azoknak az okosoknak ajánlom figyelmébe a fotókat mégegyszer, akik utolérésről beszélnek! Utolérésnél így meggyűrődik a pözsó eleje? Mennyivel ment ha a szabályosan közlekedő motoros pl 80-90 el? Akkor az autó kb 180-al? Ez vicc. A motoros társaknak javaslom próbáljanak meg leugorni egy olyan motorról amibe hátulról hajtanak bele váratlanul, felkészülve a csapásra és úgy hogy véletlenül se kerüljenek aztán az autó alá. Kiváncsian várom hogy sikerül e!!!”
 • 34. elihu 2010. május 20. 15:02
  „Soproni! Mire legyek irigy a törött motorra, vagy a traumára amit a baleset okozott? Mellesleg van motorom, de ilyen időben akkor sem azzal megyek.
  hellboy! A cikkből semmi nem derül ki, de valószínűbb hogy a motoros zavarta meg az autóst vagy mert száguldott, vagy mert szimplán megcsúszott. És hogy ráadásul meg is úszta? Hát ez a 2. születésnapja. Te meg ezen gondolkodj! A rossz időt is vedd figyelembe, mert ez hatványozottabban hat egy motorra mint egy autóra. Ez csak esély latolgatás, de akkor is ez a valószínűbb!
  pret! Mi alapján véleményezed a vezetési stílusomat? Azért mert vezetek autót is és motort is és még egyszer sem törtem össze egyiket sem, pedig már régóta vezetek? A motorosokról meg hadd legyen meg a véleményem, mert azok a száguldozó barmok okozzák a legnagyobb baleseteket! Mi indokolja a 40 m es szakaszon 120 ig felgyorsulni a motorral? Azért mert a motor bírja? Az nem téged dicsér, hanem a tervezőt!! Ha nem akarsz a dugóban ácsorogni, azért még arra vigyázz az autók közötti manőverezgetésekkel, mert ha az én autómat húznád meg tuti lerúgnálak a vasról!”
 • 33. sylver 2010. május 19. 09:35
  „Jobbulást a sérülteknek.”
 • 32. Viator 2010. május 18. 16:53
  „Üzenem minden para...nak aki feleslegesen okoskodik!!!!!!!!!!!!!!!
  Aki nem volt ott és nem látta hogy mi is volt az ne dumáljon ne ítélkezzen és ne is védjen meg senkit se mert ez a kis semmitmondó kép alapján úgyis csak azt az igazságot látod amit a lüke elméd kreál!!”
 • 31. snoopyka01 2010. május 18. 16:07
  „NEM az autós sodorta el a motorost. A motoros megcsúszott, kicsúszott alól a motor, nagy szerencséje még időben le tudott ugrani a motorról, és a motor így csapódott neki a peugeot-nak. Az autó vezetőjének esélye nem volt kikerülni az ütközést, és a motor akkora erővel csapódott neki, hogy az autó pörgött az úton és úgy került az árokba. Szerintem mostmár elég a találgatásokból!”
 • 30. Pedró 2010. május 18. 12:18
  „Hellboy felvetése komolyan gondolkoztasson el mindenkit!
  Az első villa nincs meghajolva, sárvédő nincs cafatokra törve...
  Kérdem a nagy okosokat, akik itt írogatnak, hogy gondolják ezt a "motoros átsodródott az autós elé" felállást??”
 • 29. hellboy780917 2010. május 18. 09:03
  „egy motoros felhívta effektíve a figyelmemet arra, hogy a motor eleje, első kerék, villa pontosabban, teljesen sértetlen... így szinte kizárt, hogy frontális lett volna a "puszi". tekintve, hogy pontos infóval nem frissítették a hírt, így még mindig feltételezés, de mintha egy sávban lettek volna, s az autó keményen utolérhette a motort.... kérdés a miért...

  várjuk a fejleményeket (reméljük lesznek).”
 • 28. pret 2010. május 17. 22:06
  „Na ezt bírom. Ahogy egy motorost baleset ér egyből ő a hibás.

  22. elihu: remélem te semmilyen járművet nem vezetsz, mert akkor isten irgalmazzon nekünk. (... gyerek, hitel, iskolázottság, stb. ennek semmi köze a cikkhez) A baleseti statisztikádról csak annyit hogy ha 2 kocsi ütközök akkor hümmöhg mindenki, ha egy motoros a részvevő, akkor meg itt fröcsög a sok ..<moderálva> hogy "tessék megint a motorosokkal van baj".

  (a motorom és a kocsim is hitelben van és iskolám is van bőven és a zebránál is megálok a gyalogos előtt és nem élvezkedek a motoron hanem nyáron nincs kedvem dugóban ácsorogni reggel.)”
 • 27. horkri11 2010. május 17. 20:29
  „Jobbulást kívánok mindkettőjüknek !!

  Egy motoros”
 • 26. snoopyka01 2010. május 17. 18:28
  „Véleményem szerint annak, aki nem volt ott, nem élte át személyesen az ütközést,nincsen joga ítélkezni és eldönteni, hogy ki volt hibás. Sajnos a baleset megtörtént. Legyetek egy kicsit tekintettel a motorosra is és a peugeot vezetőjére is, aki még kórházban van, és próbáljatok meg nem bántó megjegyzéseket írni. Bárkivel megtörténhet hasonló ( nem kívánom senkinek ) és utána senki nem szeretne magáról olyan hozzászólásokat olvasni, amik bánthatják. Elég feldolgozni az egész helyzetet, nem kell még nehezíteni a dolgukat.”
 • 25. hellboy780917 2010. május 17. 13:59
  „kedves elihu. van egy egészen komoly fogadásom arra, hogy itt pont az autós csúszott át a motoros elé... és nem azért mert nem tudna vezetni, vagy mer száguldozott volna, vagy akármi, hanem csak szimplán felkészületlen, talán kicsit tapasznyalatszegény volt az ilyen körülmények közötti vezetéshez. szerinted a motoros pont azért úszta meg mert vadállat módjára ment? kicsit gondolkozz már...”
 • 24. Jandex 2010. május 17. 12:58
  „22. hozzászólás elihu
  "a baleseti statisztika nem hazudik!!"
  Na lássuk azt a statisztikát!”
 • 23. soproni 2010. május 17. 12:49
  „elihu! Te normális vagy? Vagy csak irigy és kárörvendő?”
 • 22. elihu 2010. május 17. 12:23
  „A .... gyerek biztos tólta neki rendesen a kétkerekűvel. És ki sérült meg jobban? Az autós. Akik meg neki állnak védeni látatlanban a motorost, azoknak üzenem, hogy ilyen nagy viharban az autót is elég az úton tartani nem hogy a mocit. Ráadásul az út minősége is pocsék, én pont jártam rajta vasárnap. Hát nem igen lehetett száguldozni. <moderálva....> majd mennek az utakra élvezkedni, a sok autós meg gyalogos meg reszkessen ezek miatt .....! Na most lehet fikázni, de a baleseti statisztika nem hazudik!!”
 • 21. hellboy780917 2010. május 17. 11:15
  „a pözsó ha megfigyelitek jobban a menetirány szerinti túlodlalon (motoros sávja) lévő árokban van, nem a sajátja mellettiben menetiránnyal szemben... az egyik kép hátterében látni egy rendőrautót, és egy elhaladó autót... adatok hiányában feltételezésem, hogy a pözsósnak az enyhe jobb kanyarban befigyelt egy kis aquaplanning, s átkúszott a motoros elé, aki telibevágta sajnos...

  de várjuk meg a frissítést, hátha lesznek adatok...

  amúgy a motorosnak lehet hogy csak az a közlekedési eszköze van, s őis munkába ment... vagy ne ment volna, mert rossz idő van? balgaság azt mondani, hogy esik az eső fúj a szél, s máris "idétlen" az aki motorra ül...”
 • 20. Szaszeszka 2010. május 17. 08:37
  „Ahhoz képest, ahogy a motor (és az autó is ) kinéz, csoda, hogy túlélte a sofőr! "Picit" óvatosabban emberek!”
 • 19. Jandex 2010. május 17. 07:37
  „"Ha jobban megnézed a fotót, akkor a kocsi "előtt" végig ki van szántva a fű, ami azt jelenti, hogy onnan csúszott a Peugeot hátrafelé!"
  Ha Te is jobban megnézed láthatod,hogy az lenyírt száradó gaz!”
 • 18. Gibbiceps 2010. május 16. 23:31
  „"Amugy mi a francnak motorozik ilyen idöben?Nagy sebességnél a vizes ut csúszik.Kicsúszott alóla a motor.Ennyi!"

  Azt kell mondanom hogy igen buta vagy. Még senki nem tud semmit de te már tudsz ítélkezni hogy a motoros a hibás. Minek motorozik ilyen időben? Te fogod eldönteni?
  Amikor közlekedek a hozzád hasonló emberektől félek.”
 • 17. Mankapunka 2010. május 16. 21:26
  „sünci

  Azt is írd oda,hogy arányában annyival kevesebb nő is vezet!!!!! Egyenesen arányos a szitu.

  Ne haragudjatok,de én nem látok arra árkot!!! Nálam az árok az olyan Marianna árok típus,ez csak egy sima padka a nagy Magyarországon.”
 • 16. bbbb 2010. május 16. 20:36
  „Az auto soforje hova valosi?
  Egy ismerosomnek is ilyen peugeot-ja van, remelem nem ot erte baleset.”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Divatbemutató gálaest Győrben

A ˝Tiszta szív – tiszta divat˝ mottó jegyében zajlik a Pure Fashion Magyarország Divatmisszió.… Tovább olvasom