Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Teljes állománnyal várják a havat

A gépek téli üzemre való felkészítése megtörtént. Ez a lakosság számára nem túl látványos munkafolyamat már korábban megkezdődött, szakműhelyekben folyik - mondta el Nagy Csaba, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. szóvivője a kisalfold.hu-nak.
A gépek téli üzemre való felkészítése megtörtént. Ez a lakosság számára nem túl látványos munkafolyamat már korábban megkezdődött, szakműhelyekben folyik - ezeknek az előkészítéseknek köszönhetően jó műszaki állapotban vannak a gépek – mondta el Nagy Csaba, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. szóvivője a kisalfold.hu-nak.

- Humán oldalon is már korábban elindult ez az előkészítő munka: a kollégák összeállították az egyes gépekhez tartozó programokat - ennek nagyon nagy jelentősége van a téli időszakban. Kialakítottuk az ügyeleti rendet, aminek egyik legfontosabb eleme a 24 órás hóügyelet.

A Kommunális Szolgáltató ügyeletes diszpécsere folyamatosan figyeli a hőmérsékleti-, csapadék- és hó adatokat, hogyha szükséges, a havazással egy időben indulhassanak gépeink az utakra.

- A teljes állomány készültségben van, a gépeket irányító gárda a telepen tartózodik – mondta Nagy Csaba.

A gépek üzemanyaggal feltöltve, rádióval felszerelve várják az indulást. A KOMSZOL járművein végzett legutóbbi fejlesztés, a műholdas helymeghatározó nagyban segíti az elvégzett munka ellenőrzését.

Olvasóink írták

  • 1. zozo 2007. november 15. 18:13
    „Hasonlít a kormányprogramhoz öszödi beszédhez, ez mind kamu de jól hangzik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért sikeres a debreceni holding?

Debrecen - Azért is sikeres a debreceni holding, mert a politikát nem engedik a szakmai döntések… Tovább olvasom