Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Teljes a bérlői lista az Árkádban

Hétfőtől nyilvános, mely márkák béreltek tíz évre üzletet a győri Árkád áruházban.

Az Árkád építése gőzerővel folyik, a hatalmas bevásárlóközpont épülete mellett már szinte készen van az új körforgalmi csomópontok hálózata is. Az Árkád felé járók hétfőtől, az építkezés kerítésére felfüggesztett plakátokból már azt is tudhatják, milyen üzletekben vásárolhatnak novembertől.

A hérfői sajtóbeszélgetésen Hegyi Ferenc, az Árkád centermenedzsere elmondta, sikerült egy vevőbarát üzletkört kialakítaniuk. A 132 bérlő közel tíz százaléka győri vagy Győr közeli településre bejegyzett, a többi országos, illetve nemzetközi cég.

Jellemzően a ruházati cégek foglalják el a legnagyobb területeket az Árkád 30 ezer négyzetméteréből, de fontos és nagy részt bérelnek az élelmiszer és az elektronika nagyjai is. Például az Interspar vagy a Saturn.

A Saturn képviselője a beszélgetésen elmondta, alapos piackutatás előzte meg a döntést: Győrött is nyitnak. Ez egyébként jellemző volt a többi nagy cégre is. A Zara, a H&M és a Saturn Magyarországon elsőként a megyeszékhelyen nyitja meg boltját, s ezek sikerétől teszi függővé a további terjeszkedést. (Érdekesség: Győrött az Árkádban nyílik a McDonald’s nagy konkurenciája, a Burger King.)
Hegyi Ferenc a Kisalföldnek elmondta: a győri vállalkozók körében nem tapasztaltak elvándorlást. A boltok inkább az Árkádban is nyitottak, megtartva eddigi üzleteiket. A centermenedzser szerint az Árkád nyitása erősítheti a győri belvárost, hiszen a hatalmas bevásárlóközpont vonzerejét érezni fogják a belsőbb szolgáltatók is.

Rippner Péter, aki az ECE-csoportnál (az Árkád építtetője) bérbeadási menedzser, kifejtette, az üzleteket már fél éve kiadták, és körülbelül harminc százalékukra vannak tartalék jelentkezők.
Az Árkád tíz évre kötött szerződést a boltokkal úgy, hogy megvizsgálta őket. Elsősorban az eddigi jó partnereket részesítették előnyben, másodsorban az új kapcsolatokat.

Árkád bérlői névsor

576 Kbyte, Gas, Mister Minit, Sie Lei, Adidas, Görög étterem, MKB Bank, Signora, Alexandra, Griff, Modesta, And Now Change, Monarchy, Skinny, Apacs, H&M, Mustang, Stehcaffe, Arrabona Casino, Happy Box, Myday, Street Shoes, Artz Model, Happy Italia, Neckerman, Subway, AZM Órák, Heavy Tools, NewYorker, Swarovski, Bankautomat, Herbarium, Nike, Szamos Marcipán, Bijou Brigitte, Hervis Office cipő, Takko, Brigitte Wäsche, Horváth cipő, Optik, Tally Waeji, Budmil, Humanic, Optiris, Tatuum, Burger King, HVB Bank, Orex, Tesoro, C&A, Iguana Falls, Orsay, Tom Tailor, Calzedonia, Inmedio/Lapker, OUI Set, Tomy Hillfiger, Camel, Interspar, Pannon Gsm, T-Pont, Caractere, Intimissimi, Paris Boutique, Triumph, Cellini, Jeans Club, pékség, Vagabond, Champion, Kalligráf könyvesbolt, Pepe Jeans, virágüzlet, Daniel Hetcher Men, Kenvelo, Persona, Vodafone, Daniel Hetcher Women, Keston, Photo Hall, Woodoo, Deichmann, Kínai étterem, Pirex, Yves Rocher, DM, Dockyard, Pizza, Zara, Douglas, Kodak, Playersroom, Zsidro Fodrászat, Edi Plus-Játéksziget, Komjáthy Ékszer, Promode, Eis Cafe, Krokko cipő, Puma, Eis Kiosk Achse, Linos Café, Realszisztema, Energie, Lucia Mondi, Reserved, Esprit, Magyar étterem, Retro, Essence, Mandarin Duck, Rossmann, Fun Sport 2000, Mark &Spencer, S.Oliver, Fun Tastic, Mayo, Salamander, Future, Mexx, Saturnm, Gant, Miracollo, Saxxo London.

Korábban >>

A Strabagé az Árkád építése is (2005-01-17) >>
Az Árkád lesz a legnagyobb (2005-09-06) >>
Egy év múlva nyit az Árkád (2005-11-09) >>
Körforgalmi rendszerek az Árkádnál (2006-04-14) >>
Körforgalmi rendszerek az Árkádnál (2006-04-18) >>
Már építik a győri Árkádot (2005-10-18) >>
Nem a helyi vállalkozások nyertek (2004-12-28) >>
Ásatás leletei az Árkádban (2006-06-28) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teraszügy: a lakók érdeke az első

Somogyi Tivadar száz aláírásra hivatkozik, amellyel a belvárosban élők tiltakoztak a Dunakapu téri rendezvények ellen – azoktól ugyanis nem tudnak pihenni. Hat kérdéssel fordult a képviselő a polgármesterhez, nagy részük az engedélyeztetésekre és az ellenőrzésekre vonatkozik, amelyekre a szokásos (jogi) választ kapja. A hatodik az igazán érdekes: „Nem tervezi a város vezetése megvizsgálni annak lehetőségét, hogy az ilyen zajos rendezvényekre ne a sűrűn lakott belvárosban kerüljön sor?" Tovább olvasom