Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Tehetséggondozás: pályázat pedagógusoknak

A Gyermekpszichológiai és Pedagógiai Tanácsadóban működő győri Talentum Műhely kiválóan akkreditált tehetségpont a 2012/2013. tanévben is megszervezi tehetséggondozó diákköreit a kiemelkedő képességű általános és középiskolai tanulók, valamint az óvodáskorú gyermekek számára.

A Gyermekpszichológiai és Pedagógiai Tanácsadóban működő győri Talentum Műhely (9023 Győr, Török I. u. 36., honlap: www.gyorpedpszicho.hu/talentum) – kiválóan akkreditált tehetségpont a 2012/2013. tanévben is megszervezi tehetséggondozó diákköreit a kiemelkedő képességű általános és középiskolai tanulók, valamint az óvodáskorú gyermekek számára.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezért idén is meghirdetik pályázatukat mentori tehetséggondozó programok készítésére.

A legjobb programok szerint szerveződő diákkörökbe várják szeptembertől a fiatal tehetségeket. A pedagógusok mentori projekt készítésével pályázhatnak. A pályázat beadási határideje: június 5.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást Havasréti Béláné tehetségpedagógiai koordinátor ad telefonon, e-mailben vagy személyesen (tel.: 96/515-545; 20/573-4919; e-mail: tehetseg@gyorpedpszicho.hu).
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polgármesterek a közmunkáról

A napokban Börcsön a közmunkával kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg egymás közt kilenc településvezető. Tovább olvasom