Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Tehetségfejlesztő pályázat

Győr - A győri Talentum Műhely a 2008/2009. tanév I. félévére ismét pályázatot ír ki mentori tehetségfejlesztő program készítésére.
A cél olyan 20 órás (a hagyományos szakköri tevékenységtől eltérő) újszerű, gazdagító program kidolgozása 10–15 fős diákköri csoportra, amely fejleszti a tanulók kreativitását, innovatív képességét.
A pályázat mutassa be azokat a pedagógiai eszközöket és módszereket, amelyek segítik az általános és középiskolai, kiemelkedő képességű tanulók önálló ismeretszerző, alkotótevékenységét, a kutatómunka módszereinek elsajátítását, a tanulmányi versenyekre és pályázatok készítésére történő felkészülés módjait. Várnak természettudományos érdeklődésű diákoknak (kicsiknek és nagyoknak) kísérletezéseket, megfigyeléseket tartalmazó programokat is. Képességfejlesztő, gazdagító óvodai programmal is lehet jelentkezni.

Azoknak a pedagógusoknak a jelentkezését várják, akik már hasznos tapasztalatokkal rendelkeznek a tehetséggondozás, képességfejlesztés területén, esetleg ilyen irányú képzésben részesültek, és szívesen foglalkoznak tehetséges tanulókkal. A projekteket a Talentum Műhely felkérésére szakemberek értékelik. A nyertes programok alapján megtartott foglalkozásokért a műhely tiszteletdíjat fizet.

A mentori pályázat tartalmazza: a program címét, témáját; a 20 órás program részletes tervét: a foglalkozások anyagát, az alkalmazott tevékenységeket, módszereket, munkaformákat, eszközöket; a megvalósításához szükséges hely- és eszközigényt; a program készítőjének nevét, iskoláját, lakcímét, telefon- vagy e-mail elérhetőségét. A mentori pályázat beadási határideje: június 30. Cím: Gyermekpszichológiai és Pedagógiai Tanácsadó, Győri kistérség, Talentum Műhely (Mentori pályázat), www.talentum.gyor.hu. Mentler Mariann tehetségpedagógiai koordinátor, 9023 Győr, Török István u. 36., e-mail: tehetseg@gyorpedpszicho.hu, mentlerm@t-online.hu. Telefon/fax: 96/515-545, mobil: 20/573-4919

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új buszmenetrend a megyeszékhelyen

Győr - A Kisalföld Volán győri járatainak menetrendje holnaptól megváltozik.
Tovább olvasom