Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Tehetségek a jégen

Győr - A Győri Jégsportért Alapítvány előző kuratóriuma sokat tett a helyi korcsolyázókért, sátortető is vezetésük alatt került a műjég fölé, de tagjai munkahelyi elfoglaltságaik mellett már nem tudták vállalni a jégpálya működtetésének irányítását.
Az új elnök, Horváth Lőrinc rendrakásra vonatkozó elképzeléseit már meg is valósította. Arra törekszik, hogy minél több feladatot maguk el tudjanak végezni a jégpályán dolgozók, minél kevesebbet kelljen költeni külső emberek megbízására. Kell a takarékoskodás, mert a műjég fenntartása jelentős áramköltséget jelent.

A lakosok nem csak a téli ünnepekkor igénylik a korcsolyázási lehetőséget és persze a hokizók és a jégtáncosok is fém élre cserélték már görkorcsolyáikat. Lehet csatlakozni hozzájuk vagy jelentkezni a kezdők oktatására.

Hétköznap délelőtt iskolás, óvodás csoportokat fogad Győrből, a környékről, de még távolabbról is a pálya. A közönségkorcsolyázásról és az edzésekről érdeklődni lehet a mujegpalya@mail.datanet.hu e-mail címen és a 96/338-546-os telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búvárpalackok a kórházba

Győr - A Győri Búvár Sportegyesület felajánlott a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak két… Tovább olvasom