Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Teendők válság idején

Győr - A megyei kereskedelmi és iparkamara a világgazdasági válság hatásainak kezelésére alkalmas konkrét javaslatokat felsorakoztató előadásra várta csütörtökön tagjait és az érdeklődőket.
A tréninget tartó Piroska Gyula nemzetközi példákból vett esettanulmányokat ismertetve mutatta be a válságkezelés lehetséges módjait. Miklósy Lajost, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezetőjét, a kamara ipari tagozatának elnökét az előadásból levont tanulságokról kérdeztük.

– A hallgatóság megerősítést kaphatott arra, hogy válság idején a szívét félre kell tegye a fennmaradás és a jövő érdekében. A cég gyenge láncszemeit fel kell tárnia, és meg kell szüntetnie, hiszen piac most is van, legfeljebb komolyabban utána kell menni – hangoztatta a kamarai tisztségviselő.

A tréninget követően a munkaügyi központ a Szociális és Munkaügyi Minisztérium által meghirdetett pályázati programokat ismertette, ezekre már január 10-től 16,7 milliárd forintot bocsátottak rendelkezésre. A munkahelymegőrző támogatásokat, a munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztését, munkaerő-piaci képzést, a bérköltséget, a munkába járás költségeit célzó támogatásokról a központok részletes tájékoztatást nyújtanak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra szavaznak Havasiné megválasztásáról

Győr-Magyarország - Február 23-án szavaz ismét a parlament Havasiné Orbán Mária jelöléséről, akit a… Tovább olvasom