Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Tea a királynővel, káromkodó buszsofőr, ellopott BMW - Ez történt hétvégén

Egy győri fiút a brit királynő hívta teázni, a 8-as buszon utas és sofőr szócsatázott, egy férfi BMW-jét pedig a győri uszoda parkolójából lopták el.
A Spar vagy a Tesco drágább Győrben? A kisalfold.hu a győri Árkádban található Spar áraival hasonlította össze egy budapesti Spar-számla tételsorát. S most már egy győri Tesco és egy győri Spar árait is össze tudjuk vetni!

BMW-t loptak el a győri uszoda parkolójából. A tettes feltörte kiszemelt áldozat öltözőszekrényét, irattárcáját és kocsikulcsát ellopta. A parkolóban megkereste az autót, beült és elhajtott vele.

Fotók

Leszállítással fenyegetőzött a káromkodó buszsofőr. A 8-as busz a jeges út és az ajtó nehézkes működése miatt indult késéssel. Az utas szóvá tette, a sofőr szerint sértő módon reklamált.

"Győrben a Tihanyi Árpád úti rendelőben nemrégiben az egyik radiátorból ömlött a víz. Nagyon elavult már ez a rendelő, a mosdó se néz ki jól" - írta olvasónk. Utánajártunk és kiderült, a rendelő és a váróterem berendezése az orvos feladata.

Nem mindennapi levelet hozott a posta a minap a Skóciában tanuló győri Kotek Szabolcsnak: a brit királynő teadélutánjára kapott meghívót. A rangos eseményen, amelyre mindenki csak egyszer kaphat meghívást életében, több száz vendég van jelen.

Hullámzó játékkal, de magabiztos 31-27-es győzelmet aratott hazai pályán a Győri Audi-ETO együttese a francia Metz ellen. Metz elleni győzelme után már biztosan a legjobb nyolc között van a Győri Audi-ETO együttese a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Fotók

A kóstolás hozzátartozik az új piachoz és most a vevők, az árusok úgy érzik, ízlelgetik azt is, milyen élmény az új helyre járni vásárolni, eladni. A városréti vásártérről ugyanis a Tarcsay utcába költözött az őstermelők és divatáru-kereskedők kínálata.

"A már teljes üzemben működő győri Aqua sportközpont uszodájához mikortól és milyen viszonylatú helyi autóbuszjárat fog közlekedni?" - tette fel a kérdést olvasónk. Az önkormányzatnak szándékában áll, hogy buszt biztosítson az új uszodához, ennek pontos módjáról azonban egyelőre nem született döntés.

Iyen tojást még biztosan nem látott! "Érdekességként küldeném be a minap talált tyúktojásunk fényképét" - írta olvasónk. A fotón látható tojás valóban nem mindennapi.

A győri Fehérvári Gábor Alfréd egész héten betegen készült a Rising Star fináléjára, de nem adta fel a versenyt. Alfréd végül a negyedik helyen végzett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszt kérnek az új uszodához

"A már teljes üzemben működő győri Aqua sportközpont uszodájához mikortól és milyen viszonylatú… Tovább olvasom