Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Távközlési családegyesítés

Más cégekkel egyesült, ezért megváltozott a győri KábelTV Kft. neve és társasági formája. Ez az előfizetőket egyelőre nem érinti, hosszú távon viszont előnyöket jelenthet számukra.
A Kábeltelevízió Szolgáltató Kft. Győrött, Mosonmagyaróváron és Tatán, a Kaposkábel Kft. Kaposváron, Pécsett és Mindszenten nyújtott kábeltelevíziós és internetszolgáltatást. A társaságok egyesülve – és a Németkábel Vagyonkezelő Rt.-be olvadva – mint ViDaNet Kábeltelevíziós Szolgáltató Részvénytársaság működnek ezentúl. A mozaikszó a video, a data (adat) és a net (hálózat) kifejezések rövidítéseiből állt össze. A korábban különálló cégeknek voltak közös tulajdonosaik, ezért összevonásuk köznapi hasonlattal élve családegyesítésnek nevezhető.
A ViDaNet rt. a korábbi feladatokat folytatva tevékenységét két kirendeltségen és négy irodán keresztül szervezi. Ez azonban csak belső szervezeti átalakítást jelent, például az ügyfélszolgálatok is az eddigi helyükön működnek tovább. Annak a kirendeltségnek, melyhez a megyénkbeli előfizetők tartoznak, a vezetője Hushegyi Károly lett. A korábbi KábelTV Kft. igazgatóját, Bercsényi Pétert az új rt. vezérigazgatójává nevezték ki. Ez a minap azon a sajtótájékoztatón derült ki, melyen az előléptetett igazgató elmondta: a 2 milliárd forintos alaptőkéjű távközlési részvénytársaságnak összesen 74 ezer előfizetője van. Ugyan az átszervezés nem érinti őket – a szerződési feltételek, az előfizetési díjak nem változnak –, levélben mindannyian értesítést kapnak, mert az elkövetkező átmeneti időszakban a cég egyes dokumentumain már az új, másokon a régi adatok jelennek meg.
„ Hosszú távon a változás előnyöket hozhat a lakosoknak, ugyanis a szolgáltató beszerzési és logisztikai költségeinek csökkenését eredményezi és a forrásegyesítésből adódóan fejlesztési lehetőségeket teremt."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrőrs a Bakonyalján

A bűnözés további csökkenését és a környező települések lakossága köz-, illetve biztonságérzetének… Tovább olvasom