Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Tavaszköszöntő Likócson - sok-sok fotó

Talán nem csak én vagyok így vele, hogy ezután a hosszú tél után nagyon várom a tavaszt, a meleget. Sokan vagyunk így ezzel, s lehet, hogy ezért is telt meg a Likócsi Közösségi Ház március 31-én a jubileumi Tavaszköszöntő ünnepen.

Ha az idő nem is volt tavaszias, de Bede Fazekas Csaba művész úr műsora mindannyiunk szívébe derűt, napfényt hozott.

Azonnal elfelejtettük, hogy kint tombol a szélvihar, amikor kezébe vette a mikrofont és újra és újra elkápráztatott, elvarázsolt bennünket humorával, tehetségével profizmusával. Még így 80 évesen is elhittük neki , hogy Ő Kukorica János.

Alig tértünk magunkhoz a varázslatból, mintha egy aranytorkú pacsirta röppent volna közénk. Stílszerűen „ verébnek" kellene neveznem Bonyár Juditot, hisz Edit Piaf életútját kísérve Edit Piaf sanzonokat énekelt.
Csodálatos hangja, stílusa, egyszerűsége hűen tolmácsolta Edit Piaf dalait.

Gitáros kísérője Hűvösvölgyi Péter és zongoristája Borisz Jaksov aki a Pécsi Nemzeti Színház zenei korrepetítora, kiváló hármast alkotva igazán kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Fotó: Szük Ödön

Ezt követte Sebestyén Tamás és Hajnal Nikolett nótacsokra. A párost Szórádi Árpád kísérte zongorán . Sikerüket igazolja, hogy többször is visszatapsolta őket a közönség.

Csodálatos élmény volt számunkra ez a délután. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ igazán színvonalas műsorral ünnepelte fennállásának 5 éves évfordulóját.

Kalmár Ákos és Dr. Sík Sándor képviselők elmondták köszöntőjükben, hogy milyen komoly munkálatok folytak éveken keresztül, hogy a régi lepusztult iskolából, ilyen szép Közösségi Ház legyen.
Kakuk János igazgató pedig arról tájékoztatott bennünket, hogy ezt a szép épületet tartalommal, élettel megtölteni, komoly munka volt, s mely elsősorban Tarabiahné Kovács Etelka kiváló szakmai munkáját dícséri.

Olvasónk levele

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szikra József önálló estre készül

Mintha saját lakásában látná vendégül a nézőket Szikra József, a győri színház színművésze, aki… Tovább olvasom