Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Tavaszi nagytakarítás Győrben - Kisöprik Szigetet, Újvárost és Pinnyédet

Pinnyéd, Újváros, Sziget városrészben is sokan vannak, akik megszabadulnának a háztartásokban felhalmozott lomjaiktól. Időpontok és feltételek itt.
Szigetben, Újvárosban, és Pinnyéden folytatódik a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a GYŐR-SZOL Zrt. által közösen indított, program, amely a háztartásokban felhalmozott lomok, más jellegű hulladékok szakszerű begyűjtésére szolgál a korábbi lomtalanítást kiváltandó. Ez egybeesik a környéken élő lakók igényével is.

"Fontosnak tartottuk, hogy ezek a városrészek is vegyenek részt a lomtalanítási akcióban, hiszen Pinnyéd, Újváros, Sziget városrészben is sokan vannak, akik megszabadulnának a háztartásokban felhalmozott lomjaiktól. A jó idő, a tavasz egyébként is a nagytakarítás időszaka" -
tájékoztatott Fekete Dávid és Szeles Szabolcs, a városrészek önkormányzati képviselője.

Két időpontban és helyszínen várják a Győrieket

Május 9-én pénteken 13 és 18 óra között Pinnyéden a Művelődési Ház melletti aszfaltos sportpályán, majd május 10-én szombaton 8 és 18 óra között a Bercsényi ligetben, a Bercsényi Szakközépiskola főbejáratával szemben működik a GYŐR-SZOL kihelyezett szelektív hulladékudvara.

Itt elhelyezhetők elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékok, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak (kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagok).

A jogosultság igazolása a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával történik, akiknek ilyen nincs, azok a korábban kiadott Győr kártyával vagy lakcímkártyával, személyigazolvánnyal tehetik ezt meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zárva a Baross híd - Felszabadult a 821-es főút a második napon

Utánajártunk, miért késik a vasútállomás átjárójába ígért kerékpáros tolósín felszerelése. Tovább olvasom