Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Tavaszi küldöttgyűlés az iparkamarában: beszámoló, költségvetés, kitüntetések

A megyei kereskedelmi és iparkamara tavaszi küldöttgyűlését tartotta csütörtökön.

Beszámolójában Mihalicz Antal elnök sikeresnek nevezte a helyi intézményekkel s a külföldi, vállalkozásokat segítő szervezetekkel való együttműködést.

A küldöttgyűlés a 2010-es gazdálkodással kapcsolatos beszámolót, majd az ez évi költségvetést is elfogadta. Köszönetképpen munkájukért a kamara elnöksége "A megye gazdaságáért" díjat adományozta a Graboplast Zrt.-nek, a "Győri térség gazdaságáért" díjat a Duna Takarékszövetkezet, a "Mosonmagyaróvári térség gazdaságáért" díjat a Baán Faipari Bt., a "Fertő–rábaközi térség gazdaságáért" díjat a Kapuvári Ruhaipari Zrt. kapta.

Az elnökség Kamarai Szakképzési Díjat adományozott Nemes Ferenc vállalkozónak, a Lukács Sándor Szakközépiskolának és Remete László vállalkozónak. Visszavonulása alkalmából, hosszú évekig végzett kiemelkedő kamarai munkájáért Gritsch Gyula ezüst emlékérem elismerésben részesült.

Felvételünkön a kitüntetettek csoportja látható. Fotó: H. Baranyai Edina
Felvételünkön a kitüntetettek csoportja látható. Fotó: H. Baranyai Edina

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Győri Balett ősbemutatóra, a nemzeti színház színműre és musicalre készül

A Győri Balett Zorbával és Ózzal, a Győri Nemzeti Színház Györgyikével, Gézagyerekkel, Carmennel, Pletykával és az Aranycsapattal várja a nézőket. Tovább olvasom