Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Társasházi kérdések és hasznos válaszok

A megyei kamarában tartották meg a Társasházi Háztartás című szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete konferenciáját.
A konferencia több érdekességre is felhívta a figyelmet, mint a zöldútra a biztonsághoz, a tényleges víz- és hőfelhasználás megbízható mérésére, az energiafaló liftek lecserélésére.

A támogatott társasházi hitelkonstrukciókról Lovasiné Fibik Zsuzsanna MKV-termékszakértő – OTP Bank Nyrt. – beszélt (felvételünkön). Fotó: Mészáros Mátyás
A támogatott társasházi hitelkonstrukciókról Lovasiné Fibik Zsuzsanna MKV-termékszakértő – OTP Bank Nyrt. – beszélt (felvételünkön). Fotó: Mészáros Mátyás

A konferencia végén – a kiemelt támogató, az OTP jóvoltából – díjmentesen átadták a februárban megjelent – kereskedelmi forgalomban hatezer forintos áron kapható – "Társasházban él? Önnel is megtörténhet! 2." című, társasházi jogi tanácsadó kézikönyvet minden, regisztrációs lapot kitöltő résztvevőnek.

A kiadvány a 2010-ben megjelent, nagy sikerű jogtanácsadó szakkönyv II. kötete, melyben a társasházak és lakásszövetkezetek működését befolyásoló számtalan új törvény mellett újabb bírósági ítéletek és több száz konkrét esetet bemutató kérdés-válasz található.

A témával kapcsolatban kérdéseket tehetnek fel a tht@tht.hu e-mail címen azon társasházak képviselői, akik nem voltak jelen.

Olvasóink írták

  • 2. ccc 2012. március 07. 09:25
    „A közelmúltban regisztráltam a kamaránál "önként", azzal a címszóval, hogy nekem milyen jó lesz így.
    Ha jól tudom Győrben kb 30-35 regisztrált társasházkezelő van. Nem lett volna bonyolult egy nyomorult értesítő emailt kiküldeni az érintetteknek, mert sajna én sem tudtam erről a konferenciáról. Elmentem volna, de nem az a hobbim, hogy a kamara honlapját nézegetem. Mondjuk azt sem tudom mi a kamara dolga, de biztos sok van neki...........ennyit a regisztráció előnyeiről.”
  • 1. szocdem 2012. március 06. 15:35
    „Remélhetően gratis pénzt is adnak a társasházak tulajainak, mert nagyon sok helyen be fognak dőlni azok a közösségek, ahol a lakók közösen vettek fel házfelújításra hiteleket....
    Egy társasházban sem lehet uniformizálni a tagok tőkeerejét, és a 47 ezerből nem fog telni számlára, élelemre, és "közös költségre" - ami utóbbiba nagyon balgán (magyar konzumjogász sztereotipia) beépítették a hiteltörlesztést is...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álállamtitkári vallomás új verzióban

Elölről kellett kezdeni az "álállamtitkár" büntetőperét, mivel a vádlott többszöri távolmaradása miatt kicsúsztak az előírt két hónapos kitűzési határidőből. Tovább olvasom