Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Tarolt a győri Traffi Hunter az Appra magyaron!

A versenyen részt vevő alkalmazások között a győztes Traffi Hunteren kívül még hat megyei fejlesztésű applikációra bukkantunk.
A kisalfold.hu tavaly év elején írt arról, hogy győri appfejlesztő találta ki és valósította meg az utóbbi évek egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar mobilalkalmazását, a Traffi Huntert.

"Az alkalmazásunk legnagyobb előnyének azt gondolom, hogy a hivatalos rendőrségi források mellett az autósok maguk is bejelölhetik a térképen, hol láttak traffit. A kamionosok pedig jelenthetik a sofőr kollégáiknak, hol találkoztak közlekedésfelügyeletes (kpm-es) ellenőrzésekkel" – nyilatkozta akkor Borbély Roland, a Traffi Hunter fejlesztője, ötletgazdája.

Nos, az alkalmazás szerda este az idei Appra magyar díjkiosztó gálán mindent vitt, s elnyerte a fődíjat, az év alkalmazása kitüntető címet. (Tavaly a közönségdíjat hozta haza a Kisalföldre a győri fejlesztő csapat a Traffi Hunterrel.) A verseny nívójáról mindent elmond, hogy olyan márkák nevezték be okostelefonos applikációjukat, mint az OTP, a MÁV, a MinDig TV, BKK.

Az idei seregszemlén remekül szerepelt még a győri fejlesztésű Számlázó App, mely a közönségszavazást majdnem megnyerte több mint 5000 szavazattal. Megyénkből megmérette még magát a TúrApp, a Weather, a Szókirakó, a Whatcanido, a Kalóriaszámláló; utóbbiakat egytől egyig győri cég fejlesztette.

Az Appra magyar hivatalos honlapján az apptárban a Traffi Hunteren kívül még hat megyei fejlesztésű applikációra bukkantunk: a Lipóti Kincses Fürdő Kalózai játékra (Győr), a PubMetre (Sopron), a Team Makerre (Győr), a BMI Próra, az Edzés gyakorlatokra és az Angyal vagy ördögre (utóbbi három fejlesztés egyaránt Sokorópátkán készült).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10. Fizika nap a győri Krúdy Gyula iskolában

A Krúdy Gyula Középiskola 2015. január 30-án 10. alkalommal rendezi meg a FIZIKA NAPJÁT. Tovább olvasom