Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Tápszentmiklós ünnepi csomaggal készül

Tápszentmiklós - A közel ezerlelkes Tápszentmiklós héttagú képviselő-testülete a minap egyhangúlag fogadta el a településen élő családok támogatását célzó „Karácsonyi Szociális Csomag” programot. A lényeg: az ünnepi készülődéshez minden család kap némi segítséget.
A falu önkormányzata év közben az iskola megmentését célzó nagycsaládosok betelepítésével már bizonyította: minden lehetségest megtesznek az itt élők komfortérzetének jobbításáért. A falu vezetése most az idősekre is gondolt azzal, hogy decemberben, az idősek napi ünnepségen minden nyugdíjas 3–3 ezer forintos támogatást kap.

A gyermekeit egyedül nevelő szülők kiadásaihoz 10 ezer forinttal, a négy- és többgyermekes családokéhoz 4–4 ezer forinttal járulnak hozzá.
Kovács József polgármester elmondta még, valamennyi tápszentmiklósi lakos – mintegy 950-en – karácsonyra egy csomag szaloncukrot kap ajándékba.

Ez a „csomag" az önkormányzatnak 1 millió 200 ezer forint pluszkiadást jelent. A fedezetet átcsoportosítással oldják meg – döntött a képviselő-testület. Tápszentmiklós idén elnyerte a „Családbarát önkormányzat" díjat, a mostani intézkedés is ezt erősíti.

Olvasóink írták

  • 1. Robi 2007. november 19. 21:33
    „Nem hiszem el! Már megint Tápszentmiklós. Valamikor évekkel ezelőtt volt egy jó szlogen. " A Fehérvár árúházban mindig történik valami" Nos Tápszentmiklóson mindig történik valami. És érdekes, mindig valami jó, valami szívet melengető, valami olyan, amitől ma már elszoktunk. Gratulálok a tápszentmiklósiaknak és egyre inkább az az érzésem, jó lenne tápszentmiklósinak lenni. No nem egy csomag szaloncukorért, nem egy kis egyéb támogatásért, hanem a jó szóért, azért, mert ott érzik az emberek, hogy a vezetőik értük vannak.
    Robi”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetközi 'gyöngyszemek' Győrzámolyról

Győrzámoly - Győrzámolyon tizenhetedik alkalommal szervezték meg a hagyományos szigetközi… Tovább olvasom