Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 23°C Még több cikk.

TAPS-díjak: A tökéletesség fénylő gömbjei

Borsodi László jeles születésnapot ünnepelt nemrégiben. Ám utána egy nappal, lányával, Mónikával és fiával, Lászlóval már ott voltak az üzemcsarnokban. Kezükben a tökéletesség gömbjei, a már megformált alumíniumdarabok, melyek hamarosan egy nikkelezőhöz kerülnek, majd az Alexovics Kft.-hez, ahol talapzatot kapnak.

"Azért támogatjuk ezt a díjat, mert szerintünk a dicséret pozitív hatása a legnagyobb – mondja Borsodi László, majd hozzáteszi: – Azt tapasztaltam, hogy akit megdicsérnek, megjutalmaznak, annak erősebb lesz a kötelességérzete is, szeretne még jobban teljesíteni. A TAPS-díj olyan elismerés, melyet alkotó emberek, művészek kapnak, és amelyet a közönség ítél oda. Szívesen segítjük ezt a nemes kezdeményezést továbbra is.

Családunk rendszeresen látogatja a győri előadásokat, a cég dolgozóinak színházbérleteket is vásároltunk. Azonban azt el kell mondanom, ahogy a munkában, úgy például egy színházi előadáson is nagyon igényes vagyok. Néha bizony érzem, lehetne ezt még jobban! Tudom, hogy nagyon nehéz minden este ugyanazzal a tűzzel színpadra állni, de mégis azt mondom, tűz nélkül nem lehet.

Én megérzem, ha hiányzik a darabból, a zenéből a tűz! Úgy vélem, akárcsak a gazdaságban a cégvezetőnek, a koncerttermekben a karmesternek, a színházakban pedig a rendezőnek, koreográfusnak a dolga, hogy a társulatot feltüzelje! Ekkor lesz minden bemutató igazán sikeres."

A TAPS-gálán, május 12-én 15 órakor a Győri Nemzeti Színházban a díjak átadásánál ifjabb Borsodi László fog majd segédkezni. A cégnél ugyanis generációváltás történt.

"Hétéves folyamatnak értünk a végére. Valójában az életemben most került fel az i-re a pont, amikor a lányom, Mónika és a fiam, László veszi át a családi vállalkozás irányítását. Büszke vagyok rájuk, és felelősséggel bíztam rájuk a cég és az itt dolgozó százhatvan ember munkáját."

Édesapja gondolataihoz az új cégvezető a következőket tette hozzá: "Évek óta közösen határoztunk arról, mivel tudjuk a közösséget segíteni. Továbbra is célunk, hogy lehetőségeinkhez képest támogassuk Győrt és hozzájáruljunk a város gazdasági és kulturális fejlődéséhez."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiakuckó Gyirmóton - videó, fotók

EnergiaKuckó program szerint az energia okos felhasználását már a gyerekkorban érdemes tanítani az óvodák, iskolák, a pedagógusok és persze a szülők részvételével. Tovább olvasom