Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Tapintható láthatatlan - élő videós közvetítés szombaton 11 órától

A Rotary Klub eseményének közvetítése a győri Széchenyi térről.

Egy beton tömb került Győrben a Széchenyi térre a napokban. A beton tömböt bronz öntvénnyel burkolták be és felkerült rá a tér makettje.
A maketten pedig Braille írással az épületek leírásai jelennek meg a vakok és gyengén látók számára. Kis Péter grafikus művész alkotását a böblingeni és a győri Rotary Club közössen adományozzák Győr városának. Az ünnepélyes átadóra 2012 május 26-án délelőtt 11 órakkor kerül sor.

Az eseményre tisztelettel meghívjuk a média munkatársait is, hogy hírül adhassák, hogy egy újabb a  látássérültek tájékozódását segítő  kicsinyített modellel gazdagodott Magyarország és Győr.

A Rotary Klub célja, a tapintható domborművön segítségével bemutatni jelentős műemléki tereket, épületeket, épület-együtteseket, adott városokat, környéket, vak, illetve gyengén látó embertársaink számára. Ezzel szeretnénk közvetett, megélhető térélményt, ismeretterjesztést nyújtani, hozzájárulni a tájékozódáshoz, felmutatni az önzetlen támogatás lehetőségét és jelentőségét.Live broadcast by Ustream

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzre és forgalomnövelésre várva

A dunaszentpáli és a mecséri töltésépítés ügyében a napokban választhatják ki a kivitelezőt, s a… Tovább olvasom