Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Táncjubileum

A győri Grácia Mozgásstúdió fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli vasárnap Győrött, a Richter Teremben. A rendezvényen találkoznak az egykori és mai táncosok.

Kép a gáláról
Megszámlálhatatlan országos bajnoki cím, nemzetközi helyezés, fellépés. Siker és munka. A kupák és érmek egy töredéke is megtölti majd a Richter Terem auláját.
Gellért Tündével, a Grácia Mozgásstúdió lelkével és motorjával arról beszélgettünk az együttes fennállásának tizedik évfordulója kapcsán, mennyi reménnyel, elvárással alakította meg a csoportot, amely ma már az egyik zászlóshajója a győri tánc- és mozgáséletnek.
A csapat vezetője hangsúlyozta, csakis úgy tudtak idáig eljutni, hogy nagyon sokan segítették a munkájukat. Lelkes szülők, nevelők és a kiváló adottságokkal rendelkező gyerekek. A jubileumi gálán, amely vasárnap délután hat órakor kezdődik, a múlt és a jelen találkozik. Meghívtak egykori táncosokat, akik ma már egyetemi tanulók, és ott lesznek azok is, akik jelenleg a Grácia színeiben versenyeken elindulnak.
Külön érdekessége a látványos műsornak, hogy a megye szinte minden tánccsoportjától meghívtak egy-egy sikeres produkciót, így példát mutatva az együttműködésre, amely ennek a sportágnak is csak előnyére válhat.
A gálához kapcsolódóan a Richter Terem aulá jában kiállítják a Grácia Mozgásstúdió eddigi eredményeit reprezentáló kupákat, serlegeket, érmeket. A kiállítás 14 órától lesz látogatható.

Korábban:

Gráciás sikerek itthon és külföldön (2002.04.22.) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fülön csíptük Vekerdyt

„Sokan még mindig a nehéz gyerekek vagy a gyenge képességűek iskolájának tartják a Waldorfot,… Tovább olvasom