Kisalföld logö

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 17°C | 30°C Még több cikk.

Tanácsok egyetemre jelentkezőknek

Milyen szakra jelentkezzek? Hogyan számíthatom ki felvételi pontjaimat? A tanulmányok idején milyen ösztöndíjakra pályázhatok? Hogyan lehetek kollégista? Mennyibe kerülnek a győri tanulmányok? Milyen munkaerőpiaci, elhelyezkedési, jövedelmi háttér a jellemző a széchenyis frissdiplomásoknál? – ezek a leggyakoribb kérdések a Széchenyi István Egyetem felvételi információs beszélgetésein.
Napközben és az esti órákban széchenyis hallgatók adnak jelentkezési tanácsokat, s válaszolnak az érettségizők, s főként szüleik kérdéseire a 20/956-47-30, a 20/236-68-34, a 20/956-43-06, a 20/371-94-76 és a 20/314-28-75 telefonokon.

Napközben és az esti órákban széchenyis hallgatók adnak jelentkezési tanácsokat, s válaszolnak az érettségizők, s főként szüleik kérdéseire.


A jelentkezés finisében, február 15-ig csütörtökönként 16 és 18 óra között az intézmény igazgatási épületének II. emeletén, a rektori tanácsteremben az intézmény munkatársai várják és tájékoztatják a győri egyetem képzéseiről, a követelményekről, az esélyekről az érdeklődőket.

A felvételi információs honlapon keresztül az "Online információnyújtás" modul minden munkanapon, 8-16 óra között érhető el. A képzésekről részletes ismertetőket, tanterveket az egyetem felvételi honlapján találhatnak a további tanulmányok stratégiáját alakító fiatalok.

Természetesen e-mailen is kérhetők jelentkezési információk. A címek: kerdes@sze.hu és sze@sze.hu.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amit a népszavazásról tudni kell

A Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Választási Iroda (TVI) a március 9-ére kiírt népszavazással… Tovább olvasom