Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Támadnak az UFO-k! - Megyei X-akták 2

Már több híres embernek is volt élménye a földönkívüliekkel, Torres Danit például 5 évesen sebezte meg egy UFO... Láss csodát, az amerikai szupersztárokat sem kímélik az idegen lények, Robbie Williamsnek is voltak "izgalmas" kalandjai... Átgereblyéztük a netet és összegyűjtöttünk pár száz ufo-fotót. Jó nézelődést!

Szeptemberben is rendkívül nagyszámú UFO-bejelentésre került sor a Magyar UFO Kutatási Központban. Köztük kiemelhetjük a szeptember 5-ei budapesti UFO-észlelést vagy a szeptember 6-i békásmegyeri földönkívüli „találkozást".

Na, de gyarapítsuk a sort, néhány adat (ahol UFO-t láttak): szeptember 7-én Nógrád-megyében illetve Pécsett, szeptember 13-án Hernádnémetiben is észleltek idegeneket.

További képekért kattintson ide!

Na, de mi a helyzet megyénkkel? A leírhatatlan alakzatú asztronauták minket sem kímélnek, ugye ismerős? ....  Napufó a Vagongyár második világháborús bombázása után, Bakony felett lebegő fényes gömb, fényes korongszerű tárgy észlelése Veszkény és Kapuvár között – hogy csak párat említsünk az egyesek szerint megmagyarázhatatlannak hitt megyei jelenségek közül...

MAGYARORSZÁGI UFO-ESETEK KRONOLÓGIÁJA

2008. január 1. -
2008. szeptember 5-ig
(Csak Győr-Moson-Sopron megyei adatok, további információk ITT!)

20080420 - CE-PARA - NAGYSZENTJÁNOS - 200 malac égett szénné egy gömbvillám miatt

20080622 - CE-I - GYŐR - LABDA NAGYSÁGÚ VÖRÖS GÖMB

A legufógazdagabb év
Azonban bátran kijelenthetjük, hogy a legufógazdagabb év 1996 volt megyénkben, ebben az esztendőben ugyanis Győrből három, Sopronból két esetet regisztráltak az ufóvadászok.

(Szerintük akadt köztük repülőt követő és megzavaró szivar alakú ufó, valamint rejtélyes fehér fényforrás is.)

Az utolsó nagyobb publicitást nyerő esetet Czanik Csaba soproni író hozta nyilvánosságra, aki 2003 áprilisában kislabda méretű, fényes, korongszerű tárgyat észlelt Veszkény és Kapuvár között, melyet le is fotózott.

Galéria! - UFO - 1870-1939

X-akták: UFO-járművet és személyt is megkülönböztethetünk
– Húsz éve foglakozom az idegenekkel, azonban öt éve nem láttam UFO-t. Ki kell hangsúlyoznom, hogy a jelenlétük napi szinten jelen van – hangsúlyozta a soproni UFO-guru, aki a kisalfold.hu kérdésére elmagyarázta, hogy többféle UFO-járművet és személyt is megkülönböztethetünk.

Galéria! UFO - 1940


S, melyek ezek? A klasszikus kis szürke (amelyet a Blikkben is többször láthatunk – magyarázza Czanik Csaba) és az úgynevezett „észrevehetetlen", aki mellett az utcán is elsétálhatunk.

Az UFO- járművekről pedig a soproni „idegenvadász" így fogalmazott: – Mai technológiával nehéz elképzelni, mert térből nyert energiával közlekednek, valamilyen mágneses rendszerrel....

Galéria! UFO - 1960

A KGB titkos UFO-aktái
Tisztában vagyunk azzal, hogy sok társunk a Földön meggyőződéssel hiszi, hogy rendszeresen járkálnak űrlények, marslakók, földönkívüliek bolygónkon... Biztosan, csak nézelődni jönnek, és mégcsak véletlenül sem szállnak le vásárolni a Baross útra vagy a Váci utcára. (Annál inkább - többnyire - ismeretlen és kietlen helyeken. Biztos azok alkalmasabbak a nézelődésre...)

Galéria! UFO - 1970

Az India Daily (!) közölte a hírt a Pravdára hivatkozva: feloldották azoknak az aktáknak a titkosságát, melyek a KGB UFO-megfigyeléseit tartalmazzák. Az úgynevezett Kék Dosszié-ügy évtizedek óta izgatja a szovjet sci-fin nevelkedett generációkat.

A lényeg, hogy a Kék Dossziéban állítólagos UFO-megfigyelések olvashatók. S, hogy tovább növeljük az összeesküvés-elméletek híveinek bizonytalanságát, felvetnénk még egy opciót: elképzelhető, hogy a titkos szovjet katonai kísérleteket láthattak az illetéktelen polgártársak, és a KGB azért szállt ki a helyszínre, hogy ellenőrizze, mit tudnak, mit láttak meg az emberek...

Ne feledjük: még mindig jobb, ha az emberek azt hiszik, hogy UFO-t láttak, minthogy rádöbbenjenek: életveszélyes katonai kísérletek folynak a lakókörnyezetükben.

Galéria! UFO - 1980

Mindegy. Az igazságot nem tudjuk. Annyi bizonyos, hogy UFO-kban hinni könnyebb, mint nem hinni. Utóbbi ugyanis sokkal kevésbé szórakoztató, az ember meg ugye játékkal él, amióta csak megjelent a Földön, és becsapta maga mögött a repülő csészealj ajtaját...

Galéria! UFO - 1990

UFO kéziszótár

CE-I. - első típusú találkozás - csak az UFO megfigyelése

CE-II. - második típusú találkozás - a megfigyelt UFO fizikai nyomokat hagyott hátra

CE-III. - harmadik típusú találkozás - az UFO észlelés kapcsán ufonauták megfigyelésére is sor került

CE-VI. - negyedik típusú találkozás - az ufonautákkal közvetett vagy közvetlen kapcsolat alakult ki (eltérítések)

CE-MT - elveszett idő - az eset kapcsán a szemtanú nem tudott elszámolni idejével.

CE-MARA - 2006. januártól bevezett osztályozási rendszer, amely olyan hálószobai eltérítést takar, amelynek jellegzetességei a MARA élmény jellegzetességeit tükrözik, így feltételezhető, hogy csupán egy álomélményről lehet szó. (Lásd Színes UFO 2006. január)

CE-? - az eset típusa pontosan nem határozható meg.

CE-PARA - parajelenség - az eset parajelenségek megfigyelésével, megtapasztalásával járt együtt

SZUFO - (Színes UFO Képeslap adott lapszáma)

???? - az eset kapcsán nincs pontos időpont vagy adat megadva

KATONAI - az eset kapcsán megemlítésre került a katonaság szerepe

FOTÓ - az eseményről filmfelvétel vagy fotó található a RYUFOR Archívumban


Galéria! UFO - 2000-2008

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. jani1961 2009. január 14. 09:17
  „kapuvári!
  A lopakodó az nem azonosítatlan,mert már azonos a lopakodóval .
  Itt meg az azonosítatlanról van szó, amit még senki nem tudta konkrétan hogy mi kezek amik itt repkednek a fejünk fölött.Nem lehet baromságnak nevezni amit mások láttak vagy megtapasztaltak.Ők UFÓ-t láttak mert nem tudták be azonosítani.A égő lapionok is azonosítatlanok voltak míg meg nem mondták.hogy lampionokról van szó.
  Miért tételezzük fel az azonosítatlan repülő tárgyakról hogy esetleg idegen civilizáció van mögötte Szóval egy csomó dolog van itt a földön ami repül és még nem tudtuk megmondani hogy még is konkrétan mi az.
  De mi van akkor is? ha azok kik állítják hogy igen is elvitte őket egy ismeretlen fajhoz tartozó űrhajó.
  Ők is hazudnak? kiállnak ország világ elé vállalva a kigúnyolást, vállalva az elmarasztaló megjegyzéseket rájuk.
  Nem hiszem hogy sokan megtennék.
  Ne felejtsük el az is lehet hogy igazat mondtak.Akkor még mindig barom Vagy már tapasztalt?
  Amit én még nem láttam,attól még létezhet nem?
  .A fotókat lehet manipulálni azok csak szemléletesebbé teszik a cikket.Ilyen kor a T.szerkesztő összeszed mindent az archívumból,persze a sok szeméttel együtt.”
 • 30. here 2008. október 23. 13:49
  „mindig arról ábrándoztam, hogy egyszercsak elvisz egy csini ufolány oszt jól...”
 • 29. six666 2008. október 22. 22:35
  „Gyuuurcsi... Hogy téged nem akar egyik sem elvinni... Félnek, hogy alóluk is kilopod a hajót......”
 • 28. Lucifer 2008. október 22. 21:53
  „Igen...igen...rájöttem...
  van bizonyíték!!!
  A Földön kívüli intelligenciára az a bizonyíték,hogy NEM ÁLLNAK SZÓBA VELÜNK!!!!!
  Tricse:amit alant írtam,azért tettem,mert sok bigott hívő ismerősöm mereven elutasítja az UFO-k lehetőségét.
  Ha az egyiket hiszik,a másikat miért nem???Hol itt a következetesség???
  :P”
 • 27. Mau-ses 2008. október 22. 19:45
  „A "CE-VI" miért negyedik típusú találkozás? (Mert a IV-et és az V-öt elvitte egy UFO...)”
 • 26. ufo 2008. október 22. 18:41
  „Engem is elraboltak,de felhivtam telefonon egy vilaghiru magyar
  szarmazasu amerikai zsarut.Azonnal ertem jott.”
 • 25. Kapuvári 2008. október 22. 17:53
  „Az UFO téma köztudottan is baromság! UFO-k nem léteznek!
  Amerika számos titkos küldetésben használatos azonosítatlan "űrhajót", repülőgépet és repülőberendezéseket hazsnál, amit erre a célra fejlesztettek ki. A lopakodó is "azonosítatlan" tárgy, mégsem UFO! Itt sok ember azt hiszi, hogy a földönkívüliek idejönnek és beszippantják őket, ne meg űrhajózgatnak errefelé... Lehet élet a Földön kívül, de nem azt jelenti, hogy azon "lények" itt kísérletezgetnek, és kapcsolatba akarnak lépni velünk! BAROMSÁG! Pénz áll a dolog mögött!”
 • 24. Lacibá 2008. október 22. 16:52
  „Az Ufologia szerint az idelátogato földönkivüliek az értelmiképesség azon szintjén vannak, hogy nem avatkoznak bele a földiéletbe, ezért nem veszik fel az emberrel akapcsolatot. Nos, ez egy baromság! Az egész csak ködösités! Olyan technológiát még egy idegen bolygólakói sem találtak fel,hogy több milliárd km napok,hónapok netalán évek alatt megtegyenek.Napersze, vannak "téridőgörbitési"elméletek! A tudománytalan fantasztikus filmekben! Ja, meg féregjáratok! Moströhögjek?”
 • 23. DP 2008. október 22. 14:49
  „Hát nem tudom, de én a képek között látok egy két fotóhibát, meg a lovas képen egy helikoptert, ami nem ufó! és nincs körülötte más jelenség!

  Mondjuk vannak olyan közeli képek, bazi nagy képek hogy az biztos nem ufó. Max télleg a katonai élet találmányai!

  Ettől még nem zárom ki hogy nincsenek ebben a szép világban rajtunk kivül értelmes lények, mert azt nem tudom elképzelni hogy van egy csomó bolygó és csak mi vagyunk értelmesek a világban(van aki nem értelmes!) :D”
 • 22. SNTR 2008. október 22. 14:27
  „Ez egy baromság.
  Az 50es évek körül valaki kitalálta... azóta minden hülye ufót lát.
  Előtte nem jártak itt vagy mifene?
  Idejön sokfényévnyi távolságból és nem próbálna meg valahogy kapcsolatbalépni?:)))
  Ez egy egész jó üzlet azoknan akik könyveket írnak róla. Nagyon jó volt a vallási hasonlat, az is ugyan akkora baromság. Van egy isten aki megteremti világot meg az embereket . Majd ideküldi a fiát végignézi ahogy megöljük azért hogy nekünk megbocsássa a bűneinket. És miután meghalunk a menyországba vagy a pokolba jutunk:) Elég vicces story... ha jobban belegondolok az UFÓs hihetőbb:)”
 • 21. GYG 2008. október 22. 13:51
  „-Engem szöcskévé változtattak!
  -???
  -De már elmúlt.”
 • 20. ZSo 2008. október 22. 13:22
  „A Robi Vili szerintem szétcsapta magát és egy kurv@ nagy flash-e volt
  :))”
 • 19. Bazz Oldrin 2008. október 22. 13:08
  „Az életem hátralevő részéhez hasznos ismeretekre tettem szert. Köszönet ezért az 5 percért, amit sohasem kapok vissza.”
 • 18. kevin 2008. október 22. 12:59
  „kevesebbet kene inni es akkor senki se lat ufot vagy mit.”
 • 17. sad 2008. október 22. 12:41
  „Akkor a kormányok mi a fenének vezettek és vezetnek ufó aktákat ha nem hisznek benne? Paranoia? Ezért felesleges.”
 • 16. sdf 2008. október 22. 12:39
  „juppé-jé

  Istent láttad már? Mégis 2 milliárd ember hisz benne köztük én is? Szal hülyeség azzal jönni, hogy aímg nem láttad őket addig nem hiszed el.”
 • 15. tricse 2008. október 22. 11:55
  „Lucifer

  Én már láttam UFO-t (azonosítatlan repülő tárgyat és nem zöld marslakókat))nem is egyszer és nem hatott meg különösebben! Én tudom,hogy van ilyen,más meg azt gondol ami neki jólesik! Istent nem láttam még,csak éreztem és tudom,hogy van--na ez a tény viszont meghatott egy életre! Viszont erről is azt gondol mindenki amit akar! Egyiket sem érdemes ráerőltetni senkire! Az UFO-kat mondjuk még nem próbálták!:)”
 • 14. khm 2008. október 22. 11:54
  „Kicsit fére van magyarázva az egész. Mint előbb írtam előbb tegye magát mindenki tisztába, hogy mit is jelent az U.F.O.
  Így aztán kiderül, hogy mindenki látott már UFO-t.
  gyengébbek, a cikkíró, és a cikkben megszólaló egyének kedvéért:
  http://hu.wikipedia.org/wiki/UFO”
 • 13. napelemes 2008. október 22. 11:54
  „engem is elraboltak 1 évvel ezelott.azota egy észak angliai eldugott kis tanyán élek messze a civlizáciotól.na itt azátn vannak érdekes dolgok.de jol érzem magam..................thank you bip bip bip”
 • 12. UFO-e? 2008. október 22. 11:37
  „Balatongyörökön láttunk mi is valami érdekeset, mások is látták. Nem a lézersóra gondolok, meg az egyéb fényjátékokra, nem vagyok primitív, hogy ne tudjam mi micsoda. De ez megmagyarázhatatlan volt.Nem beszéltünk róla senkinek, nem kiabáltuk tele az országot, mert úgyis tudjuk,hogy mindenkinek más a véleménye. Én már pár évvel is találkoztam hasonló látvánnyal, de még a családnak sem mertem elmondani hátha azt hiszik meghibbantam. Nem tudom mit láttam akkor, és nem tudom mit láttam most, de elgondolkodtató.és érdekes volt.”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bukarestben még látták Nagy Mikit?

New York–Hága–Győr - Papay Gusztáv magánnyomozó felajánlotta segítségét, a februárban… Tovább olvasom