Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Találkozzunk Győrben 2010-ben!

A város önkormányzata országos kampányba kezdett, hogy a hazai turistákat Győrbe csábítsa. Az idei kampány, a "Találkozzunk Győrben 2010-ben!" fiatalos lendülettel és jól ismert arcokkal vág neki az utazni vágyók meghódításának.
A megyeszékhelyen számos fejlesztés történt az utóbbi időben, felpezsdült az egyetemi élet és a beruházások a mai napig nem álltak le. Kulturális programok terén is jól áll Győr, elég a Négy Évszak fesztivál idei programtervezetét végigfutni - amin most négy helyi híresség is látható - vagy azt megemlíteni, hogy hazánk műemlékekben második leggazdagabb vidéki városa.

Az említett intézkedések a helyiek otthonérzetének fokozása mellett természetesen arra irányulnak, hogy a várost felfedezzék a hazai turisták és megismerjék az igazi Győrt, a találkozások városát. Hiszen sikerült túllépnie az iparváros szerepen és 2010-re minden szempontból Magyarország egyik legfejlettebb megyeszékhelyévé vált.

Az idei turistavonzó kampány, a "Találkozzunk Győrben 2010-ben!" fiatalos lendülettel és jól ismert arcokkal vág neki a hazai utazni vágyók meghódításának. A Nyugat kapuját idén olyan sztárok ajánlják, akik szívvel-lélekkel kötődnek a városhoz: Polyák Lilla színész, musicalénekes, Pálinger Katalin válogatott kézilabdázó, Vincze Ottó futballista és Fekete Dávid énekes. Közösen szerepelnek a Győrről készült prospektusokon, óriásplakátokon, hirdetéseken és a budapesti Utazás kiállításon is ott lesznek életnagyságú papírbábuik.

Az elszántságot mutatja a városvezetés szerint, hogy a helyi turisztikai vállalkozók összefogtak és többen csatlakoztak Borkai Zsolt polgármester kezdeményezéséhez. Ennek köszönhetően Győr idén olyan turisztikai csomagokkal várja az érdeklődőket, amelyekben a helyi szállásadók között egységes áron válogathatnak és kész programot kapnak a kezükbe. A programcsomagok közt minden korosztály, különböző érdeklődésű emberek is megtalálják a számukra megfelelő hétvégi, két éjszakás ajánlatot. Akár aktív pihenésre, akár kulináris élvezetekre, akár kultúrára vágynak, akár gyerkőceikkel szeretnének pár napot kikapcsolódni.

Olvasóink írták

 • 2. t-a-ibi 2010. március 04. 05:50
  „Mit mondjak ? -egyre jobban csalódok Borkaiban és a város vezetésében.

  Még hogy Győr arcai! A két hölgy valahogy elmegy, de a két paprikajancsit Győr arcának kitenni.

  Úgy érzem egyre jobban kijön a polgármester alkalmatlansága, a város vezetésére.
  Jobban járt volna Győr ha marad ott ahol volt, a katonai pályán.”
 • 1. Hedon 2010. március 02. 19:42
  „"A Nyugat kapuját idén olyan sztárok ajánlják, akik szívvel-lélekkel kötődnek a városhoz"
  Vince Ottó !!!????
  Ez egy kicsit erős ! A többit pedig sajnos hiteltelenné teszi vagy teheti!
  Ő egy izig vérig pesti alak, Aki csupén nő ügye miatt költözött fel
  ideiglenesen Győrbe.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lehetséges katasztrófákra gyakoroltak

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság törzsvezetési gyakorlatot tartott a napokban a megyei… Tovább olvasom