Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Szurkolói klub Jennyért

Vasárnap este hat órától tartja első összejövetelét a Jenny Szurkolói Klub a győri Melrose Biliárdteremben. Már készülnek az autós matricák és a győri lány nevével ellátott pólók, amelyeket valószínűleg a második rendezvényen osztanak szét.
Jenny vezérszurkolója, az édesanyja, Kis Rozália kérdésünkre elmondta, azért lehetett idáig viszonylag keveset látni kislányát a televíziós összefoglalókban, mert a Szilvi gerjesztette hatalmas vita vitte el a rendelkezésre álló műsoridőt. Másrészt, mivel Jenny került be utoljára a villába, ezért az első kiválasztásnál védettséget élvezett, így igazán csak akkor kerülhetett volna reflektorfénybe, ha egyenlő szavazatok esetén neki kell eldönteni, hogy kire kerüljön a jelöltséget szimbolizáló kendő.

A család elégedett

Édesanyja örült, hogy Segal négy szavazattal egyedül állhatott fel a képzeletbeli dobogó tetejére, amely ebben az esetben nem a dicsőséget jelenti, hanem azt, kivel nem óhajtanak egy fedél alatt élni a társak.
A család elégedett Jenny eddigi viselkedésével, a személyét nem érintő vitákba nem szólt bele, inkább a torzsalkodástól kiborult, az egereket itató társait vigasztalta. Hogy miért Indiánra tette voksát, Jenny azt is szépen megindokolta a tábla előtt: korban meglehetősen távol állnak egymástól, ez idáig nem találtak közös témát.

Bent is fodrászkodik

Ha Indián megkérné, hogy az ő hosszú haját is hozza rendbe a győri fodrászlány, talán elindulhatna a kommunikációs folyamat. Ettől függetlenül Jenny nem panaszkodhat tétlenségre, hiszen miután a műsorkészítők beadták neki a villába fodrászkészletét, sorban álltak nála a villalakók.
Ha Jenny ilyen jó viszonyban marad társaival, nehezen elképzelhető, hogy miután lekerült róla a védettséget nyújtó kendő, sok szavazatot kapna a második kiválasztáskor.
(A Jenny Szurkolói Klubja iránt érdeklődők Kis Rozáliát a 06-70/298-2545-ös telefonszámon hívhatják.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben lesz a Virágos Európa-gála?

Magyarország nyerte el a virágos európai városok verseny jövő évi díjkiosztó ünnepségének rendezési… Tovább olvasom