Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

˝Szülőföldünk˝ pályázat díjkiosztó ünnepsége

Augusztus 17-én, szerdán délelőtt 10.00 órakor a Megyeháza dísztermében (Győr, Árpád út 32. fszt.) kerül sor a 2011. évi "Szülőföldünk" megyei honismereti, helytörténeti és néprajzi pályázat eredményhirdetésére és díjkiosztójára.

A meghívottakat dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke köszönti. Jelen lesznek és összegzik tapasztalataikat a pályázatokat elbíráló bizottság tagjai is.

A "Szülőföldünk" Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete – főként a megyei és a győri városi önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatásával – 1974 óta szervezi és koordinálja a megyei honismereti, helytörténeti és néprajzi pályázatot.

Az idei pályázatra ismét szép számmal érkeztek felnőtt, ifjúsági és általános iskolás pályamunkák az elhivatott és lankadatlan érdeklődésű és szorgalmú pályázóktól.

A bíráló bizottság a benyújtott 102 pályamunkából 79-et talált arra méltónak, hogy az alkotókat (külön)díjban, könyvjutalomban vagy elismerő oklevélben részesítse.

A megyei önkormányzat a díjkiosztó helyszínének térítésmentes biztosítása mellett anyagi támogatással is hozzájárult a több évtizedes hagyománnyal bíró pályázat sikeres lebonyolításához.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrből Abu-Dzabiba: az arab luxusegyetemre utazik a révais diák

A New York-i Egyetem abu-dzabi képzésén tanuló diákok luxuskörülmények között készülhetnek a… Tovább olvasom