Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Születésnapot ünnepel az Audi Akademie Hungaria

Az Audi Akademie Hungaria Kft. ma ünnepli három éves fennállását. A győri székhelyű továbbképző intézet az elmúlt években széles körű partnerhálózatot épített ki, több mint 40 magyar és külföldi ügyféllel dolgozik együtt.

Kínálatában az idegen nyelvi tanfolyamoktól, egészen a menedzser-továbbképzésekig szerepelnek képzések. Az Akadémia 17 munkatársat, valamint több mint 100 külsős nyelvtanárt és trénert foglalkoztat.

"Küldetésünk egyértelmű: ügyfeleink állnak a fókuszban, így célunk, hogy a szakmai és módszertani kompetenciákat a legmagasabb színvonalon továbbfejleszthessük.“ mondta Alois Kauer, az Audi Akademie Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Audi Akademie Hungaria Kft-t 2007-ben alapították Győrben, az Audi Akademie GmbH önálló leányvállalataként. A vállalat 2008 óta akkreditált magyar továbbképző intézet. Fő partnerei elsősorban az autóiparból és az azt kiszolgáló területekről kerülnek ki, de a kereskedelmi- és bankszektorban, valamint más iparágban is rendelkezik ügyfelekkel.

Az Akadémia szolgáltatásai az elmúlt három évben folyamatosan bővültek. Az intézmény az idegen nyelvi tanfolyamoktól, a menedzser és IT-tréningeken át a nem szakmai képzésekig kínál kurzusokat.

A továbbképző intézet 17 munkatársat foglalkoztat, valamint több mint 100 külsős trénerrel és tanácsadóval dolgozik együtt. 2010-ben több mint 34.000 nyelvórát tartottak az Akadémián, 2000 résztvevővel. A szemináriumokon résztvevők aránya 2008-hoz viszonyítva mintegy 50%-kal emelkedett.

"Az Audi Hungaria, a konszern rugalmas telephelyeként azt a stratégiai célt tűzte ki, hogy a munkatársak szaktudását és kompetenciáit erősítse és továbbfejlessze. Ennek megvalósításában az Audi Akadémia stratégiai partner számunkra" - mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

"További együttműködésünk terén is biztatóak a kilátások, többek között a győri gyár bővítésének köszönhetően" - hangsúlyozta Rozman Richárd.

Alois Kauer hozzáfűzte: "A következő években is tartalmas és sokoldalú kínálatot nyújtunk és garantálunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásainkat bővíteni fogjuk többek között fordító-és tolmács-szolgáltatással, ügyfélkörünk további bővítése érdekében - mondta Kauer.

Olvasóink írták

  • 1. Pofátlan 2011. február 21. 21:23
    „Üdvözlöm a születésnapján a kft-t. Nekem is ma van a születésnapom.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri képviselő is tagja a bérmonitoring bizottságnak: hétfőtől várják az észrevételeket

Hétfőtől hívható a bérmonitoring bizottság által működtetett ingyenes zöldszám. A bizottság tagja… Tovább olvasom