Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Születésnapi gála meglepetésekkel és díjátadással

Győr - A sportegyesületként évtizedes jubileumát ünneplő MARINA december 14-i gálaműsorára teltházas érdeklődéssel került sor a PÁGISZ ÁMK színháztermében.
Az egyesület versenyzői előtt az előkészítő és szabadidős csoportok már önmagában is látványos műsort adtak délután, ezzel számolva be az eredeti formájában 18 éve elkezdett MARINA-tevékenység ezévi munkájáról.

A látvány és a csillogás tüzijátékkal, lézershow-val és a jövő évi versenyszámok ősbemutatójával fokozódott az egyesületi versenyzők este hétkor kezdődő gáláján. A kétórás pergő táncműsort valódi filmnyitány, a tíz esztendő képeiből, video-felvételeiből összeállított bejátszás és egy óriási tortás finálé egész estés élménnyé tette a nézők számára.

A gálán az év legeredményesebb MARINA-versenyzőinek Simon Róbert, Győr MJV. Alpolgármestere, Szeles Béla, az IFMD alelnöke, a Vajdasági Magyar Kulturális és Tánc Szövetség vezetője, Dr. Németh Viktor, Győr MJV OKSB elnöke, Herkely Ákos ur, Győr MJV Közigazgatási Bizottsága Elnöke és Molnár Péter, Győr MJV. Sportigazgatósága vezetője adtak át külön-díjakat. A MARINA TSE és a magyar modern táncsport legeredményesebb egyéni versenyzője, Török Eszter, a Horváth Károly emlékkupát, a felnőtt korosztályban legsikeresebb Barna Zsuzsanna a Rézi Vándorkupát, Szabó Alexandra a junioroknál a Műber Vándorkupát, míg Mód Fruzsina a gyermekkorúaknál a Borika Kupa vándordíjat vehette át. Évek óta kiemelkedő modern táncsport sikerei, valamint a 2007-es EB megrendezésében nyújtott közreműködése alapján az IFMD (Modern Táncsportok Nemzetközi Szövetsége) arany oklevelét a MARINA TSE-nek Szeles Béla, az IFMD alelnöke adta át. A csillogó gálán köszönt el a versenyzőktől és nézőktől Kovács Győző, aki hét esztendeje a MARINA TSE elnöki tisztét töltötte be és a tisztséget tovább másirányú elfoglaltsága miatt nem tudja vállalni, valamint az egyesületi képviselői tisztjéről búcsúzó Barna Attila, a MARINA TSE alapító elnöke, aki bár továbbra is segíti az egyesületet, de munkája és egészsége az eddigi intenzív közreműködést már nem teszi lehetővé. A boldog születésnapot méltó keretek között ünneplő MARINA már a jövő évi modern táncsport versenyekre készül.

MARINA TSE

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztrájk hétfőn

Győr-Moson-Sopron - Bár a vasutasok egy része felvette a munkát, vonatok alig járnak. A győri… Tovább olvasom