Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Szóvivői reagálás Borkai kijelentéseire

„ Borkai Zsoltnak, a Fidesz győri polgármesterjelöltjének pénteki sajtótájékoztatóján elhangzottakra az alábbi választ adom” – áll Gergely Zoltán szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében:
„ Ahogyan az elmúlt években több alkalommal is megpróbáltuk a helyi jobboldali politikusoknak elmagyarázni, úgy most, a jelenlegi győri polgármesterjelöltjüknek is megpróbálunk informálisan segíteni a felvetett témában. Az adóerő-képesség alapján történő elvonást 1999-ben az Orbán-kormány találta ki és vezette be! Segítségül elmondom, hogy az akkori miniszterelnök hagyta jóvá néhány hete a Fidesz győri polgármesterjelöltjének személyét...!

A 2,5 milliárd forint Győr vonatkozásában a befizetés tervezett összege. Ezzel szemben Balogh Józsefnek, a város polgármesterének, országgyűlési képviselőnek hathatós és eredményes közbenjárása, az illetékesekkel folytatott tárgyalásai eredményeképpen Győr több mint 1 milliárd forintot ebből visszakapott. Megjegyzem, hogy legutóbb, amikor a parlament az erről szóló döntést meghozta, a várost »képviselő« fideszes politikusok elfelejtették az »igen« gombot megnyomni"– áll a levélben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

'A csarnokügyet Deutschon kérjék számon'

Reagált a városvezetés a lapunkban megjelent… Tovább olvasom