Kisalföld logö

2018. 02. 26. hétfő - Edina -13°C | -2°C Még több cikk.

Szombatig dugó lehet, késhetnek a buszok Győrben

A Baross Gábor út – Wesselényi utca csomópontnál vízcsőtörés-javítás miatt bontják fel az útburkolatot kedden délelőtt.Vízcsőtörés-javítás miatt bontják fel az útburkolatot szeptember 24-én, kedden délelőtt Győrben a Külső Baross út–Wesselényi utca csomópontjánál – tájékoztatott Takács László, a Pannon-Víz zrt. hibaelhárítási ügyeletvezetője.

Ezen a szakaszon szombatig útszűkületre, sebességkorlátozásra kell számítani, így aki csak teheti, válasszon más útvonalat. Erről forgalomterelő táblák fogják tájékoztatni az autósokat. A javítás idején az autóbusz-forgalmat is elterelik, így a menetrendekhez képest néhány perces késésekre is számítani lehet.

Az útfelbontás és a javítás a reggeli csúcsforgalom után, ma délelőtt tíz órakor kezdődik. A Belvárost Nádorvárossal összekötő 300 mm átmérőjű ivóvíz-főnyomóvezeték hibásodott meg, a javítást igyekeznek még kedden befejezni a szakemberek. Terveik szerint a javítás idején az ivóvíz-szolgáltatás folyamatos lesz, azonban az áramlási irányok megváltozása miatt rövid ideig előfordulhat átmeneti ivóvíz-elszíneződés és nyomáscsökkenés.

A vízmű szakemberei előreláthatólag péntekre állítják helyre a javítás helyszínén az útburkolatot, melyet szombaton már az autóbuszok is használni tudnak.


 2013. szeptember 24-én – kedden – reggel 08.00 órától kezdődően, előreláthatólag 2013. szeptember 27-ig a 11, 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű autóbuszok a Belváros felé a Nagy Imre út – Szigethy Attila út – Bartók Béla út – Hunyadi utca – Baross Gábor híd terelőúton közlekednek.

A járatok nem érintik a „Baross Gábor út, Szigethy Attila út" megállóhelyet, helyette a „Bartók Béla út, vásárcsarnok" megállóhelyen állnak meg, továbbá megállnak a terelőútvonal „Roosevelt utca (Bartók-emlékmű)" és „Bartók Béla út, Kristály étterem" elnevezésű megállóhelyein is.


Olvasóink írták

 • 7. urbaniastapista 2013. szeptember 26. 13:08
  „#6.
  Ott is volt, de ebben a kereszteződésben is, vagy 10 méterrel feljebb, a híd felé ástak egy ugyanilyen gödröt pár hónapja.”
 • 6. Lacika62 2013. szeptember 26. 08:14
  „2. Mankapunka 2013.09.24. 11:19 Tudatlanka... Az a javítás amire te gondolsz az nem abban a kereszteződésben volt.. Hanem lejjebb a Blaskovics kerékpár boltnál........”
 • 5. Dwatson 2013. szeptember 24. 20:19
  „Nekem is tetszik ez a járat így,legalább az egyik maradhatna,akár a Szent Imre út-Vasvári Pál utcán is mehetne,visszafelé,meg a Nagy Imre-Mónus Illés-Szent Imre útvonalon.”
 • 4. tricse 2013. szeptember 24. 15:13
  „Köszi,köszi,köszi!:) Odafele nem lehetne?:)
  Pár hete morgolódtam itt amiatt,hogy a Bartókra nem jönnek be Marcalvárosba,a Lajtára tartó buszok! No legalább egy hétre megkaptuk őket,igaz csak az egyik irányba! Amúgy kaptam a Volán illetékesétől választ amelyben azt írta,hogy a közgyűlés,mint döntéshozatali szerv elé terjesztik a javaslatot!”
 • 3. HarconaMarcos 2013. szeptember 24. 12:11
  „Árvízi talajmozgások. :-/”
 • 2. Mankapunka 2013. szeptember 24. 11:19
  „Ezt már javították egyszer, és úgy látszik, kontár munkát végeztek, és már jó 1,5 hete száraz időben is vízben jártunk ott.
  Jó munkához idő kell, ugye, tartja a mondás, a rosszhoz mégtöbb?”
 • 1. urbaniastapista 2013. szeptember 24. 09:34
  „Maradhatnának is így ezek a buszok, ráadásnak ha még leierék szabályosan építenék a kerítésüket, lenne hely egy buszöbölnek a főépületük előtt, megszűnhetne az az idétlen helyzet, hogy a jelzett buszok csak elzúgnak a buszpályaudvar mellett.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így tanítják a KRESZ-t a rendőrök a mozgássérült gyerekeknek Győrben - videó

A kisalfold.hu is belelesett abba a tanórába, ahol mozgássérült gyerekeknek mutatta meg a… Tovább olvasom