Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Szollinger alezredes elköszönt

Ünnepi állománygyűlésen köszöntek el parancsnokai és kollégái Szollinger János alezredestől.
Kijutott a dicsérő szavakból és az elismerésekből Szollinger Jánosnak, a Győri Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjének, aki harmincévi belügyi szolgálat után nyugdíjba vonul. Dr. Gorgosilits Fábián megbízott megyei rendőrfőkapitány szerint az alezredes a csúcson hagyja abba, a felderítési mutatók akkor voltak ilyen jók, amikor egypártrendszer volt, zárt határokkal, migráció nélkül. Dr. Holló Sándor győri kapitány felidézte, 2000-ben 18 százalékos volt a bűnügyi felderítési mutató, idén pedig 42 százalék. Az eredmények mögött egyértelműen Szollinger János munkája áll.

Borkai Zsolt polgármester a város nevében tolmácsolta jókívánságait a nyugdíjas rendőrtisztnek, akinek életművéért átnyújtotta a Borsos Miklós-ezüstérmet.

Az állománygyűlésen köszöntötték Horváth Andrásnét is, aki személyzeti munkájával vívta ki kollégái elismerését, s ugyancsak nyugdíjas lesz. Kollégái előtt bemutatkozott a bűnügyi osztály vezetője. Dr. Reinhoffer Csaba nem ismeretlen Győrben, hiszen itt kezdte pályáját, a megyei főkapitányságon volt a vagyonvédelmi alosztály vezetője, majd három évig vezette Sopronban a bűnügyi osztályt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi számít sürgősnek az ügyeleten?

A Győr környéki 60 település munkaidőn túli háziorvosi ügyeletét 28 orvos végzi csaknem két éve a győri Dembinszky utca 29. szám alatt. Itt a rendelő korszerűen felszerelt és a helyet meg is szokták a páciensek. Ez az ügyeleti orvosi ellátás helyszíne elsősorban, a lakáson végzett vizsgálat, ellátás csak járóképtelen, felnőtt betegeknél indokolt. Tovább olvasom