Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Szóljon be az APEH-nak!

Győr-Moson-Sopron megye - Elégedettségi felmérés indul november 17-étől az APEH ügyfélszolgálatain és honlapján. Az adózó magánszemélyektől és vállalkozóktól kapott vélemények úgy tűnik, fontossá váltak az adóhatóságnak.

Az adóhatóság célja az, hogy ügyfélszolgálati tevékenységét a lehető legrövidebb várakozási idő mellett a legmagasabb színvonalon végezze.

Csak tíz kérdés

E törekvés jegyében számít az adózók véleményére az adóhivatal. November 17-étől két héten át az APEH ügyfélszolgálati irodáiban egy tíz kérdésből álló kérdőívet lehet kitölteni az ügyfélszolgálat munkájának megítéléséről.

Megváltozott honlap

Hasonló kérdőívvel találkozhatnak azok is, akik felkeresik  az APEH internetes oldalát. Az APEH nemrégiben megújult honlapjára kattintva is választ adhatnak az ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdésekre. Amennyiben azonban nincs ilyen tapasztalata az érdeklődőnek – mert interneten intézi adóügyeit –, akkor a megváltozott honlapról mondhat véleményt.

Hamarosan összegzik a válaszokat

A felmérés két hétig tart, a válaszokat pedig decemberben összegzik a hivatal szakemberei és tesznek javaslatokat azokról a területekről, ahol esetleges változtatásokra lenne szükség, hogy adóügyeinket még könnyebben és még rövidebb idő alatt végezhessük a jövőben.

Olvasóink írták

 • 17. albatrosz 2008. november 26. 11:40
  „Felesleges az APEH-t hibáztatni mindenért! Azt a sok értemezhetettlen, zagyva adótörvényt, amelyekben már a szakértők sem igazodnak el, nem ők találták ki! A "büdösfejet" magasabban kell keresni!”
 • 16. voodoo 2008. november 17. 18:12
  „Én úgy hallottam, hogy megszűnik az APEH!
  Tegnap azt írták, hogy ez az utolsó felszólítás! :)”
 • 15. Poltergeist 2008. november 17. 13:22
  „Ez az Apeh mint intézmény Magyarország szégyene , nincs még egy ilyen korrupt,agyonbonyolított az igazságot messze megszégyenító intézmény az országban.Azt sem tudja a bal kéz mit csinál a jobb és,hogy nem lehet rendet tenni azmeg aztán pláne abszurd.Egykát koponyát meg kellene lógatni onnan a korrupt bandájával együtt aztán az húzná magával a többi korruptat is ami behálozza ezt az országot.Ezeket a nemnormásil vezetőkel is azt kellene csinálni mint 1514-ban Dózsával aztán ott királykodhatnak ezek is.”
 • 14. Judytka 2008. november 16. 16:19
  „13 Ez szuper!”
 • 13. kackac 2008. november 15. 20:23
  „A tűzoltóparancsnok lesétál a legénységhez, beszélgetnek, főznek egy kávét, elszürcsölik, majd a parancsnok megszólal:
  - Na fiúk, lassan lehet szedelőzködni, ég az APEH!”
 • 12. aerodragon 2008. november 15. 18:55
  „Én erre az esetre meg bekészítettem a lapátot a hátsó kijáratomhoz. Ku..va jól tudok gödröt ásni a kert végében, és baromi nagyot tudok ütni a lapáttal. A Vujity Tvrtko meg 40 év múlva megtalálja...”
 • 11. 1olvasó 2008. november 15. 17:19
  „3.!
  Ez nagyon durva!!! Nem tudom sírjak vagy nevessek! Egyszerűen nem is értem, hogy van ehhez joguk! Fel vagyok háborodva! Én biztos az ombudszman segítségét kérném.”
 • 10. 1olvasó 2008. november 15. 17:08
  „Az lehet, hogy a súlyadó az Adóirodához tartozik, de ugyanazon jogokkal rendelkezik, mint az APEH. Ellopták az autómat, amit lejelentettem az Adóirodába, vittem a rendőrségi papírjaimat is. Közölték, hogy ebben az esetben nem kell megfizetnem a súlyadót. Ezekután szépen rátették a számlámra az inkasszót és ugye leemelték az összeget. Na ezt sajnos azóta sem láttam viszont. Hiába mentem be és próbáltam bizonyítani a saját igazamat. No comment!”
 • 9. Judytka 2008. november 15. 16:37
  „Aha,szóljunk be,aztán lenyomoznak....Két hét múlva várhatjuk a vagyonososódási "behívót!"
  Nem mintha vagyonom lenne,csak nem szeretem,ha hurcimbálnak a hatóságok.. :) abból még senki sem jött ki jól..”
 • 8. Rozi_Néni 2008. november 15. 15:53
  „Egressy, szerintem veled két kutya után fogják fizettetni az ebadót, és ha mégy gyereked is van, akkor azok után a kis-ebadót /50%-os kedvezmény 35kg-ig/ kell fizetned. Pusszancs APEH”
 • 7. Gab2000 2008. november 15. 14:57
  „5.

  Jó hogy ez kérdés az Apeh-nél, de ugyan ez nem vonatkozhat a vállalkozókra is???????????”
 • 6. Gab2000 2008. november 15. 14:53
  „2.
  Nem tudom nem vagyok-é e hülye de a súlyadót az önkormányzatnak fizeted. És ott az önkormanyazti adó irodának akinek köze sincs az APEH-hez”
 • 5. B.zotya 2008. november 15. 12:50
  „Felmerül a kérdés ! ha mosttantol ellenörzik a(z tisztelt )APEH dolgozokat h megfelelnek e annak a bizonyos értelmi szintnek ami ehhez a munkához szükséges, akkor eddig dolgozhattak ott hóóóót hülyék is???”
 • 4. Egressy 2008. november 15. 11:57
  „T. APEH !
  Rendszeresen kutyapózbaszeretkezünk! Fizetnünk kell ebadót?”
 • 3. Putyilov 2008. november 15. 11:38
  „Érdekesség:
  http://homar.blog.hu/2008/11/12/az_apeh_szerint_akinek_baratnoje_van_az_nem_lakik_otthon_vagyonosodasi_vizsgalat_horror”
 • 2. PrettyWoman 2008. november 15. 09:51
  „A súlyadóval is csinálták már ugyanezt. Nekem kellett könyörögni, hogy ugyan, küldjék már ki a csekket a határidő előtt. Rá is kérdeztem, hogy ha az Ő hibájukból én később adom fel a csekket, akkor is kell kamatot fizetnem, mire a válasz: igen volt.
  Viccország ez.”
 • 1. Rbar 2008. november 15. 08:30
  „Alig várom a lehetőséget a véleményem elküldésére!
  Nemrég új lakást vásároltunk, a befizetendő illetékrészekről kaptunk egy(!) csekket, holott a vásárlás feltételei miatt (párommal fele-fele arányban vagyunk tulajok) kettőt kellett vna postázniuk. Rendes polgár lévén felhívtam az apehet, hogy ez történt. Utánanéztek, elismerték a tévedést, mondták, küldenek postán egy másikat. Mondom ne menjek be befizetni, mert mire ideér a másik csekk, lejár a fiz. hat. Neeem, nem kell, az a pár nap igazán nem számít. Megjön a csekk, másnap feladom, harmadnap meg jön a levél páromnak: "adótartozása miatt a kincstári mittudmén micsoda letiltatja a fizetésből a tartozását"... Puff neki, ő az egészségügyben dolgozik, felhívom az apehet, hogy ugyan már mi a jó tetűnek megyek a kib...ott hibájuk után, ha úgyis mindegy, a fejem tetejére is állhatok, ez az elintézési mód!??? Jaj, hát elnézést, a kollégák nem vették észre a jelzést, miszerint az apeh hibájából fog késni (kb 4 napot) a befizetés, sajnos már kiküldték a letiltást, mert ugye az egészségügy is állami cég, "házon belül gyorsabb a folyamat", de ne aggódjunk, majd visszautalják a pénzt... Hát ennyit a tisztelt apehről, megszégyenítve mindenki előtt letilt, aztán pár hetes jogtalan pénzhasználat után csendesen visszautal!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Afrika varázsa mindig visszahív

Győr - Kummer Ferenc összesen több mint hatvanszor járt már a Fekete kontinensen, legutóbb a győri… Tovább olvasom