Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Szolgáltatás a hátrányos helyzetű álláskeresőknek

Pázmándfalu - Együttműködési megállapodások aláírására került sor a minap Pázmándfalun, a cigány kisebbségi önkormányzatnál.
Járóka János, a kisebbségi önkormányzat elnöke ismertette azokat az eredményeket, amelyeket az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával pályázati úton létesített Pázmándfalu Mobil Munkaközvetítő Szolgálat (PMMSZ) révén tavaly óta elértek. A három (pannonhalmi, sokoróaljai és győri) kistérségben szolgáltatásokkal segítik a hátrányos helyzetű álláskeresők boldogulását. Eddig főleg Pannonhalma és Tét környékéről 350-en vettek részt a szakképzett mentorok által vezetett programokban, s 60 százalékuk munkához jutott, 15-en pedig képzésben részesültek.

A minap aláírt együttműködési megállapodások alapján ezentúl a Győri Esélyek Háza, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is házigazdája lesz annak a szolgáltatásnak, amelynek célja, hogy a hátrányos helyzetű álláskeresők képességeiknek, végzettségüknek, valamint igényeiknek megfelelő munkahelyet találjanak, illetve az aktuális munkaerő-piaci igényeket figyelembe véve képezzék őket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr az óriások földje lett

Győr - Több mint tíz bevásárlóközpont nyílt meg eddig Győrött, s közismert, hogy a sornak még nincs… Tovább olvasom