Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Szociáldemokraták is csatlakoznak a Radnóti-szobor felújításához

A Magyar Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek 50.000 forinttal csatlakoznak Kara Ákos alelnök kezdeményezéséhez.
A szociáldemokraták közleményükben azt írják: ˝A Magyar Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek üdvözlik, hogy magánemberként százezer forintot ajánlott fel a hétvégén összetört, Győrhöz közeli Radnóti - szobor felújítására Kara Ákos (Fidesz), a megyei közgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő.

A magyar szociáldemokraták felháborítónak és elfogadhatatlannak tartják, hogy néhány nap különbséggel szélsőséges csoportok előbb könyvek égetésére buzdítottak, többek között Radnóti kötetek estek a lángok martalékává, majd szélsőségesek lovas Horthy szobor felállításáért hőzöngtek a Gellért téren. Szégyen és gyalázat, hogy ez egyáltalán előfordulhatott 2013 őszén. A XXI. században nem engedhetjük meg, hogy a múlt század ordas eszméi, újra táptalajra találjanak. Eddig és ne tovább! A Magyar Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek a mai napon 50.000 forinttal csatlakoznak Kara Ákos alelnök kezdeményezéséhez, melyről Schmuck Andor, a párt elnöke tájékoztatta az országgyűlési képviselőt.

Schmuck Andor felszólítja valamennyi demokratikus párt országgyűlési képviselőjét, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez!˝ - olvasható a közleményben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Intelligens állomást fejleszt a győri Széchenyi-egyetem és a MÁV

A győri egyetemisták rendszerében végre nem kellene feleslegesen papírokat nyomtatni. A wifivel felszerelt váróba csak az utasok mehetnének. Tovább olvasom