Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Szívinfarktus miatt került padlóra egy család Veszprémvarsányban

Egy szívinfarktus rogyasztotta meg a veszprémvarsányi Kóródi családot egy évvel ezelőtt, 2015. november 29-én.
Az édesanya, Kóródiné Bartha Erzsébet ma is megrázkódik, amikor felidézi azt a napot. Férje éjjel rosszul lett, de aztán magához tért, így végül nem hívtak orvost, sőt, reggel még elautózott Győrbe, ahol cukrászként dolgozott. Végül munkahelyéről saját lábán ment be a kórházba, ahol kiderült, hogy nagy a baj, és azonnali beavatkozásra volt szükség.

Az 58 éves, időközben cukorbeteggé is vált apa a hét hónapos lábadozás során elvesztette állását, ami hatalmas anyagi kiesést jelent. „Szüleink igyekeztek segíteni, de így is hitelt kellett felvennünk, elmaradtunk a rezsivel, tartozunk a szomszédoknak és másoknak" – panaszolta az asszony, ölében két és fél éves kisfiával. Mellette kilencéves, az iskolából betegség miatt éppen hiányzó kislánya ült. Ottjártunkkor a legnagyobb fiú suliban volt, míg a férj éppen állásinterjún vett részt. Mindenképpen el akar helyezkedni, de akadt olyan munkáltató, amelynél éppen egészségi állapota miatt bizonyult alkalmatlannak az orvosi vizsgálaton.

A Lapcom Média Alapítvány Jóakarat hídján olvasóinktól kapott 150 ezer forinttal segítettük a családot, amiből tartozásaikat próbálják rendezni, és remélhetőleg a gyerekeknek is kerül valami csekélység a fa alá.
Hárman az öttagú Kóródi családból.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez is kiderült: 200 férőhelyes parkolóház épül az Ifiház helyén Győrben, itt próbál majd a balett is

Ez is kiderült: 200 férőhelyes parkolóház épül az Ifiház helyén Győrben, itt próbál majd a balett is
Több szintes lesz a parkolóház. Megváltoztatják a forgalmi rendet a Teleki utca-Árpád út… Tovább olvasom