Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Szín5-ös idén is! - Küldje be szorgalmas gyermeke fotóját!

A kisalfold.hu idén is elismeri a tudást és a szorgalmat: megjelentetjük azoknak a megyei általános iskolás tanulóknak a fotóját, akik tiszta jeles bizonyítványt (illetve a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelést) kaptak. Várjuk a kitűnő eredménnyel végzett diákok jelentkezését!

Arra kérjük a megyei színötös tanulók szüleit, hogy küldjék el szerkesztőségünkbe a gyermekről készült, jó minőségű, színes digitális arcképfotót.

CÍMÜNK

Erre az e-mail címre várjuk a fotókat: szin5@kisalfold.hu
Képet tehát csak digitális formában, e-mailen keresztül, jpg formátumban fogadunk.

Kérjük továbbá, hogy tüntessék fel a tanuló, a település, az iskola és a szülő nevét is. A képeket és az adatokat tartalmazó levelet küldjék a szin5@kisalfold.hu e-mail címre.

A beküldés határideje július 15. S már figyelhetik a Kisalföldet és a kisalfold.hu-t, a fotókat ugyanis nyáron folyamatosan közöljük.

A legsikeresebb tanulók adatait és fotóit folyamatosan közöljük portálunkon, valamint névsorukat olvashatják a Kisalföld napilapban.

Előzmények

Először 2005-ben adtunk hírt a legeredményesebb nebulókról. Azóta a jelentkezőkből egyik évben sem volt hiány, büszkék lehetünk, hiszen rengeteg megyei kisdiák kap kézbe színötös bizonyítványt.

Korábbi Szín5-ösök >>


szin5@kisalfold.hu
szin5@kisalfold.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Semmelweis-nap

Győr - Az Egészséges Nemzedékért Alapítvány és a Győr-szigetiek Baráti Köre Semmelweis-napi… Tovább olvasom