Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Szijjártó kulcsszerepben

Budapest–Győr - Lapinformációk szerint február elsejétől kulcsszerepet tölt be a Fideszben Szijjártó Péter győri politikus. A párt jelenlegi kommunikációs igazgatója lesz a vezetője annak az elnöki stábnak, amely az elnöki kabinet és a kommunikációs igazgatóság összevonása után jön létre.
A Kisalföld megkeresésére Szijjártó Péter megerősítette, hogy Orbán Viktor pártelnök kezdeményezte a Fidesz irányítási rendszerének átszervezését. Ez a tervek szerint február elsejétől lép hatályba. Szijjártó Péter szerint az árszervezés azzal magyarázható, hogy a párt előtt két választási kampány is áll. Idén az Európa Parlamenti választásokat rendezik meg hazánkban, jövőre pedig a négyévente esedékes parlamenti választásokat tartják. A kiemelt feladatok szükségessé teszik, hogy az eddigieknél is hatékonyabb szervezet jöjjön létre a párton belül. Szijjártó Péter pontos részleteket a jövő héten ígért, lapinformáció szerint azonban egy erős elnöki stáb jönne létre a kommunikációs igazgatóság és az elnöki kabinetrendszer összevonása után, amelynek élére a hírek szerint Orbán Viktor Szijjártó Pétert szánja.

A politikus a személyére vonatkozó kérdést azzal hárította el, hogy rövidesen itt lesz az ideje annak, hogy a Kisalföld ezzel kapcsolatos kérdésére is válaszoljon.

Olvasóink írták

 • 8. pmc 2009. január 22. 02:49
  „Gyurcsány a hibás matricákat ragasztani ,erre valok másra nem,
  a fidesz mszp okozza az ország összes baját”
 • 7. Poltergeist 2009. január 21. 14:03
  „Én meg azt mondom addig nem lessz rebben a rohadt országban semmi változás amíg a Fidesz kézen nem fogja az MSZP-t és közös erővel nekimennek a dunának,mert kivétel nélkül oda való az összes.De lehet kár lenne beszennyezni velük az egyik legnagyobb folyónkat.”
 • 6. joco 2009. január 21. 13:08
  „Jobb már nincs? ugye fidesz pártolok. Tudjátok az összes értékelhető és valamilyen modon még a hitelességüket "megörzö" fidesz ALAPITÓ -kivéve a kötelesKövért- már elmenekült a "vezénylötábornok" akarnok stilusa elöl.”
 • 5. balterswil 2009. január 21. 08:00
  „Itt hibázza el ismét a kiváló Fidesz. Lófaszt akarnak ők, nem kormányozni...no, de lássuk, Péter hogy fog muzsikálni...azért lehetséges, hogy már neki is hányingere volt a ráosztott szereptől...mindegy...nyami-nyami konzum terror....”
 • 4. Zaraki_Kenpachi 2009. január 20. 22:26
  „Azt hittem végre kimossák a száját, meg összevarrják azt a lepcsés pofáját :D”
 • 3. TancsKaszabell 2009. január 20. 21:45
  „Így igaz matriné !
  Amit eddig tettek az "nyálverés "volt,hatalmas károkkal az országra nézve.
  Ebben, ez a derék fideszes politikus évek óta az élen jár.
  Nos ezért számít rá a kétszeresen is bukott "örökös" pártelnök. Mi néki Hekuba?
  Ez fideszes nyelven így szól : Mit nekünk az ország érdeke?Mert bizony a hat évi küzdelmük a hatalomért szól,nem az ország boldogulásáról.Nagyon hasonlít a stílusuk,csaknem olyan vadakat mondanak,mint hosszú hajú elvbarátjuk.
  Meg kell hagyni Makón megmondta a "frankót"Ettől sokan észhez tértek!”
 • 2. matriné 2009. január 20. 20:11
  „Szerintem az csak "álom"! Igaz,hogy ez elmúlt hat évben a miniszterelnök szerint is csak úgy tett a kormány mind, ha néha kormányoztak volna. közben elqrták az lakosság életét. De az ellenzék sem nyújtott kimagasló eredményeket! Legfeljebb csupán erről tájékoztat a lakósságot a sajtó helyett!, mint valami visszhang!
  Ez a fene nagy előkészület is csak arra jó, hogy nyerjenek biztos fizető állásokat. Az, hogy azután hogyan fog a nyelvük pörögni a nyálveréskor az már közismert! Sajnos ez kevés ahhoz, hogy valamit előre is mozdítsanak az ország szekerén e kátyúból.”
 • 1. álom 2009. január 20. 17:22
  „Feknőttek a gyerekek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fekete Dobozt is jelölték

Győr - A győri egyetem építész Műteremháza is bekerült a hét hazai épület közé, amelyeket jelöltek… Tovább olvasom