Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Szíj Melinda könnyek között búcsúzott a Megasztártól! - Galéria

Nem érkezett elég nézői szavazat a győri hölgyre, a zsűri pedig úgy döntött: Szíj Melinda nem folytathatja a Megasztárt.


00 óra 09 perc - Óriási fordulatot vett a műsor vége az elejéhez képest: a szavazatok kezdeti állása szerint, s még egészen a duettek után is a győri Szíj Melinda biztosan állt az első helyen. Ám az utolsó egy órában már nem láthattuk a százalékos arányokat, így nyilvánvalóan akkor változott meg a rangsor: a győri hölgy és Kökény Attila helyet cseréltek.

A nézői eredmények kihirdetése után -nem túlzás kijelenteni-, hogy Melinda sorsa megpecsételődött. Az egész műsor alatt egekik magasztalt Tolvai Reni mellett állt a zsűri színe előtt, így akkor már szinte senkit nem érhetett meglepetés, amikor Fridi kimondta a végszót: Szíj Melinda számára véget ért a Megasztár.

Szíj Melinda búcsúja a Megasztártól - Fotó: press.tv2.hu


A győri hölgy tehát befejezte menetelését, s a legjobb három között, egy olyan színvonalas est után távozott, amelyen felszabadultan, mosolygósan énekelt. Az összes produkcióját tekintve hatalmas gratulációt érdemel Szíj Melinda, akinek bár személyisége megosztó, mégis megmutatta az országnak: ennyi idősen is elérheti álmait ez ember.

Minden kedves olvasónknak kellemes éjszakát kívánunk!

23 óra 51 perc - A győri Szíj Melindának szólt a búcsúdal, a finalisták tehát: Tolvai Reni és Kökény Attila.

23 óra 45 perc - Friderikusz Sándor mondja ki a végszót: ˝A jó hang egy belépő, de nem minden˝ - hallhattuk Friditől, majd kimondta: Tolvai Reni megy tovább. Szíj Melinda búcsúzik a Megasztártól!

Szíj Melinda megköszönte a zsűrinek, hogy levette a válláról ezt a nagy terhet, majd könnyek között üzente a közönségének, hogy nagyon sokat jelent neki szeretetük, köszöni a szavazatokat.

23 óra 43 perc - Az eredmények alapján Szíj Melinda és Tolvai Reni a zsűri színe előtt.

23 óra 42 perc - Aki biztos továbbjutó: Kökény Attila!

23 óra 41 perc - Aki biztosan a zsűri színe elé járul: Tolvai Renáta.

23 óra 40 perc - Lezárult a szavazás. A legkevesebb szavazatot kapott versenyző nevét mondják először.

23 óra 38 perc - A zsűri is értékelte az estét, Friderikusz és Presser szerint egyaránt Renáta vitte a mai döntőt. Eszenyi Enikő gratulált mindegyik versenyzőnek, nagyváradi lányt kiemelte, Attila mai produkcióit sorsfordítónak titulálta. Enci szerint Szíj Melinda etalon lesz. Mester Tamás még mindig visszautal múltkori konfliktusára Melindával és Fridivel, ismét felajánlotta a békejobbot.

23 óra 30 perc - Közös produkciót láthattunk a színpadon, a még versenyben lévő három énekestől. Ahogy azt megszokhattuk, ezek nem az erős kategóriába tartoznak, ám most ebben is kellemeset csalódtunk: ezt könnyen túléltük.

Az elmúlt hetek egyik legerősebb műsorát láthattuk a ma este.

23 óra 15 perc - ˝Rövid˝ szünet után hamarosan lezárul a szavazás.

23 óra 07 perc- Király Viktor a sztárvendég, ő énekel most a Megasztárban.

23 óra 01 perc - Tolvai Reni újabb éneklését hallhattuk. A nagyváradi lány ˝megőrült˝ a produkcióban, véleményünk szerint ez volt a legjobb előadása a versenyzőnek.

Friderikusz gratulált Renátának, Presser Gábor szerint ez egy jó dalválasztás volt, nagyon tetszett neki az előadás. Enikőtől is pozitív kritikát kapott. Mester Tamás szeretné, hogy az országnak legyen világsztárja, ezzel kapcsolatban egy peticíót tett közzé weblapján.

22 óra 38 perc- Kökény Attila következett a Megasztár színpadán. Az előadó zongorázott, s kisfiának énekelte a dalt, aki végig szorosan bújt apukájához. Érzelmes pillanatoknak lehettünk szemtanúi.

Mester Tamást is meghatotta a produkció, szavazásra buzdítja a nézőket. Presser Gábor nagyon régóta várta, hogy az énekes maga zongorázzon előadása közben. ˝Szuper volt˝ - mondta Presser. Eszenyit elvarázsolta a produkció. Friderikusz úgy gondolta, hogy ˝szét van kenve˝ a dal - szerinte Attila sokkal többet tud annál, amit most mutatott.

22 óra 24 perc - Szíj Melinda lépett elsőként a színpadra a harmadik etapban, a Félteni kell c. dallal. Visszatért a győri hölgy érzelmes, lírai énje.

Még Mester Tamás szerint is szépen énekelt Melinda. Friderikusz viszont most hamisnak találta a produkcitót. A másik két zsűritagnak tetszett az előadás, amely a múltba repítette a hallgatóságot.

22 óra 09 perc - A szünet után az utolsó kör következik, újra egyéniben énekelnek a versenyzők.

22 óra 06 perc - A szavazatok jelenlegi állásánál Szíj Melinda magabiztosan az első helyen, 45 százalékkal.

22 óra 01 perc - Melindát kicserélték a mai estére: mosolyog, felszabadult  - mindez a produkcióira is hatással van. Élvezetes duettet énekelt a magabiztos Kökény Attilával.

Friderikusz szerint Attila vitte el a dalt, de dícsérte Melindát is. Mester Tamás végre pozitívumot mondott a győri hölgynek: a ˝szerelése˝ is tetszett neki. Eszenyi Enikőnek ennek a dalnak az eredetije is szörnyű.

21 óra 59 perc - Kökény Attila Szíj Melindával fog száguldani. Cserháti és Charlie slágerével a két énekes a színpadon.

21 óra 56 perc - Tolvai Renáta és Kökény Attila duettet láthattunk a színpadon. Ettől a produkciótól nem ˝dobtuk el az agyunkat˝, nekünk túl darabosra sikeredett. Vajon mi a zsűri véleménye?

Mester Tamás szavaiból kiderül, hogy továbbra is e két versenyzőt méltatja Melindával szemben. Friderikusz szerint Attila volt a jobb, különösebben nem nyerte el tetszését az előadás. Eszenyi Enikőt zavarta ez a feldolgozás, de elragadta a produkció.

21 óra 47 perc- Tűz és víz elegye most először robbant!! Húúú, ez egészen elképesztő, élvezetes előadás volt! Melindát felszabadultan láthattuk a színpadon! Mindkét versenyzőnek jár a gratuláció!

Friderikusz szerint ezt a meccset Reni nyerte, mert Melindának nincs adottsága a mozgáshoz. Eszenyi Enikő olyan derűsnek találta a győri hölgy ˝ugrálását˝ a színpadon, s örül, hogy most vállalta önmagát. Renit dícsérte Enci, aki védelmébe vette Melindát. Mester Tamás a nagyváradi lányt méltatta. Presser Gábornak mint énekes, Szíj Melinda tetszett jobban.

A zsűri tehát vegyesen nyilatkozott a duettről, nekünk most tetszett először igazán egy közös produkció a Megasztár színpadán.

21 óra 36 perc - Szíj Melinda és Tolvai Reni duettje következik. Érdekes pillanatokra számíthatunk.

21 óra 25 perc - Tolvai Renáta az utolsó helyen a szavazatok jelenlegi állásánál, Szíj Melinda 42 százalékkal az első. Kereskedelmi szünet.

21 óra 24 perc - Szíj Melinda állt a Megasztár színpadára Liza Minelli slágerével, s most újra magabiztos produkciót nyújtott.

Friderikusz szerint remek volt az előadás- a ritmusérzéket leszámítva. Presser Gábor szövevényes értékelésének lényege, hogy ő is elismerte Melinda teljesítményét. Mester Tamás úgy érzi: szimpátia szavazás folyik, s ez ellen nem tud mit tenni. Eszenyi Enikő szerint a győri hölgy olyan tehetség, aki mindent le tud győzni, világszám volt a produkció.

21 óra 15 perc - Kökény Attila következett első éneklésével. Máté Péter számot adott elő a versenyző, aki most nem nyújtotta legjobb formáját véleményünk szerint.

Eszenyi Enikő szerint Attila elaprózta a dolgokat, túlságosan izgult. Mester Tamás arra hívta fel a közönség figyelmét, hogy aki Zámbó Jimmyt szerette, szavazzon a versenyzőre. Presser megemelte kalapját az énekes előtt. Friderikusz elmondása szerint nem fogja kiszolgálni a közönség kényét-kedvét, véleményével lehúzta az előadó teljesítményét.

21 óra 03 perc - Tolvai Reni lépett elsőként a színpadra a ˝Huss Huss˝ c. dallal, a nagyváradi vadóc jól felpörgette az est elejét, egészen jó produkciót hallhattunk.

Mester Tamás remek előadónak tartja a lányt, Friderikusz szerint trendi volt az előadás, de gyengébbnek találta a versenyzőt. Pressernek a lírai része tetszett, ám a komoly intonációs hibákat nem hagyta szó nélkül. Enikőt elbűvölte a produkció.

20 óra 55 perc - Százalákban mutatják a szavazatokat: Kökény Attila az utolsó helyen 22 százalékkal, Szíj Melinda 48 százalékkal toronymagasan ez első helyen jelenleg.

20 óra 53 perc - Kezdődik a Megasztár: szól a Hangrobbanás, Melindát személyiségéhez képest vad szerelésbe öltöztették.

Ma a versenyzők két egyéni produkcióban és két duettben is színpadra állnak. A zsűri:Eszenyi Enikő, Mester Tamás, Friderikusz Sándor és Presser Gábor ítéletre kész.

Előzmények:

Tolvai Renáta, Szíj Melinda és Kökény Attila. Ők hárman jelenleg még versenyben vannak, s továbbra is küzdenek a nézők szavazataiért. A ma esti döntő tétje hatalmas: a végén kiderül, hogy ki lesz a két finalista, azaz kik szerepelhetnek majd az Év hangja címet eldöntő, utolsó műsorban.  

Az elmúlt időszak statisztikáit nézve Szíj Melinda egyenesen a végső döntőbe menetelhet, ám ezen a héten megosztó híreket olvashattunk a győri hölgyről, a következő címekkel: ˝Szíj Melinda kiakasztotta a Megasztár zsűrijét˝, valamint ˝Kifütyülték Szíj Melindát!˝

Szíj Melinda. Fotó: TV2
Szíj Melinda. Fotó: TV2


Ráadásul Melinda hétről-hétre gyengébben teljesít, bizonytalanabb a színpadon, s sokaknak az sem volt szimpatikus, amikor élő adásban elnézést kért továbbjutásáért.

Hogy a zsűri és a közönség elfordul-e Szíj Melindától, s akár ma olyan párbajra is sor kerülhet, amelynek a díva lesz az egyik szereplője, az 20 óra 40 perctől kiderül.

Olvasóink írták

255 hozzászólás
 • 255. rearea 2010. december 15. 20:18
  „Nagyon sajnálom Melindát. Megérdemelte volna, hogy továbbjusson. Nagyon jól teljesített ebben a döntőben is. Nem hiszem el, hogy hírtelen a műsor végére mindenkinek olyan sok szavazata gyűlt össze, hogy Melindát megelőzte. Ez BUNDA volt. Állítólag volt aki, már előző nap éjszaka nem tudta leadni a szavazatát Melindára, mert nem fogadta a szavazatot a rendszer.
  Gratulálok az illetékeseknek.........!
  Melindának sok szépet és jót az életben, remélem, hogy nem mond le az éneklésről. Nagyon szeretnék Szíj Melinda CD-t hallgatni minél hamarabb.”
 • 254. drKotász 2010. december 14. 23:05
  „247. hozzászólás lelkiismeret:DDDDDDDD
  Lemezeket???? És ki fogly megvenni??:DDD”
 • 253. Hontika 2010. december 14. 18:35
  „Melinda!
  Ne búsuljon! Örülök, hogy megismerhettem, hallhattam csodálatos hangját.
  Jó egészséget, sok örömet kívánok Önnek és kedves családjának!
  Egyébbként tökéletesen egyetértek pista42-vel!”
 • 252. pista42 2010. december 13. 16:35
  „Én egy komoly ember vagyok.Felelőtlenül nem szktam kijelentéseket tenni.Most szó nélkül nem tudok elmenni
  e mellett.Csak a tényeket nézem.Melinda mindíg a verseny folyamám magabiztosan végzett az első helyen.
  Pénteken pedig 22 06-kor behozhatatlan fölénnyel 45%-al állt az első helyen az utána álló 3... % -os versenyzővel szemben.Ne mondja senki ,hogy ilyen rövid idő alatt be lehet hozni valakit.Még akkor sem ha
  szavazógépet állítanának be.Ez csak azért fáj a Melinda szavazóknak,mivel több tízmillió foríntot telefonáltak el azért hogy ilyen józan emberi ésszel föl nem foghatatlan történjen. Biztos volt Melinda győzelme.
  Csak ennyit akartam mondani. El lehet rajta gondolkodni.”
 • 251. tosa2 2010. december 13. 12:32
  „gyugyukám ! 1. ki is a fiatal ?! Állandóan ezzel jöttök. Ezek szerint te még messze vagy ettől a kortól így hát örömködj ezen még pár évig. Meglátod, ha téged is leöregeznek 40 felett, akkor majd te is elküldöd az
  illetőt a ...........valahova.
  2. Ki, mit tud kiaknázni, azt még nem tudhatod , kár előre károgni, Tabánival is ezt tettétek !
  3. Annak ellenére, hogy " mit köszönhet magának", ugye nem hiszed, hogy néhány perccel a vége előtt vezet a szavazáskor akárhány 20--30 %-al, akkor most veszít éppen a hozzáállása miatt ???!!!”
 • 250. gyugyu1 2010. december 13. 11:54
  „Ne háborogjatok csak köszönettel tartozik Melinda a zsürinek, hogy kiejtették ugyanis folyamatosan EZT KÉRTE ! Hiába a gyönyörü hangja ha nem tud élni a lehetőséggel ! / a Susan Bojle már gyémánt lemezes ,a világi nagyságoknak énekel ! / Ő kitudta aknázni a lehetőségeket ! Melinda nem élt ezekkel a lehetőségekkel ! Akkor meg ne sirjon a szája és ne akarja a lehetőségeket elvenni a fiataloktól ! Magának köszönheti,hogy kiesett!”
 • 249. máris 2010. december 13. 10:47
  „Csalt a tv 2 ! Már 11 órakor, nem lehetett Melindára szavazni ! Legalább az internetezők NE SZAVAZZANAK a legközelebbi Megában !! Úgy is az sms-ekből fizetik a győztest, aki meg sem érdemli !!!”
 • 248. fortuna54 2010. december 13. 09:57
  „24-os. Abbol a több millióbol remélem kevesen vannak,akik hozád hasonloan kritizálták Melindát.Emlékszel a vén banyára,ezt te mondtad olyan civilizált módon. A helyedben,szégyenleném magam DR?”
 • 247. lelkiismeret 2010. december 13. 09:29
  „Ki is az a Mester Tamás (?????)
  Hát nem egy nagy zenész, művész..... nézd meg a munkásságát! Kár a szót rá pazarolni....
  Melinda ne búsuljon tiszte lelkű szép hangú becsületes ember nem való ezek a hiénák közé!
  Készítsen önálló lemezeket.... reméljük valaki fel is karolja ezügyben...
  A Jóisten segítse útján!”
 • 246. dr73 2010. december 13. 09:09
  „Szerintem nem csak Mester Tamás boldog,hanem még sok millióan,akik nem szavaztak azok is.Hisz Melinda tévedés volt a tv2 részéről.”
 • 245. szmama 2010. december 13. 05:18
  „Szerintem nem volt számomra hiteles , nagyon kicsi volt az idő ilyen eltérésre. Mester Tamás boldog lehet az akarata érvényesült. Nem kellene senkinek egy smst sem elküldeni vajon akkor mi lesz a végeredmény.”
 • 244. Mankapunka 2010. december 12. 21:07
  „... komment erre megy el.

  Komolyak vagytok,mit ne mondjak. Remélem ugyanennyi komment lesz majd a magánéleti cikkénél is,ahol biztos majd megint csámcsoghattok a másik életén,addig sem kell a sajátotokkal foglalkozni,

  Ezért éri meg a Való Világ is,mert azt is a legkisebb tanyán is befogható egy kannállal a TV antenna csatlakozójába dugva.”
 • 243. fortuna54 2010. december 12. 17:06
  „240 kriszil. Hát igazán van benne valami,amit ez a hotdog 77 papirra irt. Jó paprikás magyaroság,szégyentelenség. Büszke lehet rá az életpárja,családja.”
 • 242. bius98 2010. december 12. 16:53
  „http://www.youtube.com/watch?v=rzzCwkRCI70”
 • 241. rozinéni 2010. december 12. 16:21
  „fortuna ez az én véleményem:)) de amugy nézd meg smink nélkül és te is meglátod, ami a koromat illeti nem vagyok tinédzser de tudom hol a helyem, erről ennyit, amugy itt mindenki azt ir amit akar ha jól tudom, na további szép napot”
 • 240. kriszil 2010. december 12. 15:59
  „Helyes
  NE SZAVAZZON SENKI
  csak sajna ezt az oldalt nem olvassa az országban mindenki...
  hotdog77
  nem szereted ok,amit leírsz van benn valami,de kulturáltan is lehet fogalmazni...
  én szerettem és szeretni fogom,a hangja szép,és nem mindenki tud ennyi negatív kritika után mosolyogni,én sem tudnék,év hangját keresik nem balerinát...
  az idő pedig mindenki felett jár,hány 42 éves férfi nő van aki elbujhat Melinda mellett kinézetben,ő egy egyszerű nő,kipóbálta magát,valószínű nem volt sejtelme se hogy ez mivel jár....a zsűri meg tolta mert ő egy egyéniség,az egyetlen a jelőltek között,az utóbbi hetekbe meg nyíltan irányították a nézőket,mert rájöttek átestek a ló tuloldalára...
  manipuláció az egész szavazás végszó
  NE SZAVAZZUNK”
 • 239. PLATÁN 2010. december 12. 15:11
  „NE SZAVAZZUNK!
  A TV2 már eldöntötte hogy kinek adja a nézők SMS-ből összeharácsolt pénzét!”
 • 238. PLATÁN 2010. december 12. 15:09
  „moderálva”
 • 237. hotdog77 2010. december 12. 14:35
  „moderálva”
 • 236. federik 2010. december 12. 12:47
  „Talán okkal feltételezem,hogy az itt kommentelők túlnyomó többsége nézi az X faktort is.Félelmetes a hasonlóság Melinda és Király Norbert között,amennyiben az egyiknek legalább olyan kiváló hangi adottságai vannak,mint amilyen rendkívüli ritmusérzékkel rendelkezik a másik.Mindketten eljutottak a legjobb három közé,a kérdés ezek után az,hogy az RTL vajon miképp fog dönteni,hagyja e tovább menetelni (meneteltetni) a nulla hangi adottságokkal rendelkező srácot,merthogy az egészen egyértelmű,hogy az "énekversenyből" totál méltatlanul esett ki "akár vele szemben" Janicsák Veca.Ez a zsűri (RTL)sokkal korrektebb módon fogadta a közönség döntését,mint a Megasztár zsűrije.Szíj Melindának csak gratulálni lehet,szépen énekelt.”
255 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízben állnak a Mákos-dűlő pincéi

Győr, Báger-tó - A Mákos-dűlőben épített házak pincéi vízben állnak, sok helyen a hűtőt, a bútorokat sem tudták kimenekíteni a tulajdonosok.
Tovább olvasom